Toruko-jin
Gesperrt
Bi PKKya karsi böyle olamadiniz.
Aklına başka bir şey gelmedi galiba.
Bi PKKya karsi böyle olamadiniz.
Ya sen alay mi ediyorsun? Suan PKK ile AKP bir. Kandil AKP gibi konusiyor. Oslo ses kayitlari internete git dinle. Biz zaten bunlari Öcalana idam PKKya katliam icin yapiyoruz farkinda degilsen bütün Kürtcüler ve PKKler AKPyi ve cözüm sürecini savuniyor.
Aklına başka bir şey gelmedi galiba.
Göster bana Fetonun Polisinden/Jandarmasindan PKK Operasyonlari. Nerde o Kaliteli videolar? Bi "Hirsiz" icin ülkeyi batiriyorsunuz.
Nasıl oluyor bir açıklık getir
Ben PKK meselesini o kadar tehlikeli bulmuyorum. Kültürel haklar bazında olması gereken oldu. Dahası yok artık.
Beni daha çok tedirgin eden Tayyip'ın Türkiye'yi kutuplaşmaya götüren demeçleri. Iki milyon yandaşımı zorla evde tutuyorum diyen bir başbakan görülmüş müdür?
Hirsizdir olabilir ama onun sayesinden bizi artik essek siken cocuklar olarak görmüyorlar.
Göster bana Fetonun Polisinden/Jandarmasindan PKK Operasyonlari. Nerde o Kaliteli videolar?
Bi "Hirsiz" icin ülkeyi batiriyorsunuz.
Zaten Kültürel haklarla sorunum yok ama simdi Erdogan bunlari Cemaati gibi Devletin icine sizdiriyor maksat secimleri kazanmak ve ömrünü uzatmak tabi en basda hedef Cumhurbaskani olmak.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen