Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Anti Erdogan Thread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Göster bana Fetonun Polisinden/Jandarmasindan PKK Operasyonlari. Nerde o Kaliteli videolar? Bi "Hirsiz" icin ülkeyi batiriyorsunuz.

Ya sen alay mi ediyorsun? Suan PKK ile AKP bir. Kandil AKP gibi konusiyor. Oslo ses kayitlari internete git dinle. Biz zaten bunlari Öcalana idam PKKya katliam icin yapiyoruz farkinda degilsen bütün Kürtcüler ve PKKler AKPyi ve cözüm sürecini savuniyor.

Ben PKK meselesini o kadar tehlikeli bulmuyorum. Kültürel haklar bazında olması gereken oldu. Dahası yok artık.

Beni daha çok tedirgin eden Tayyip'ın Türkiye'yi kutuplaşmaya götüren demeçleri. Iki milyon yandaşımı zorla evde tutuyorum diyen bir başbakan görülmüş müdür?

Ben PKK meselesini o kadar tehlikeli bulmuyorum. Kültürel haklar bazında olması gereken oldu. Dahası yok artık.

Zaten Kültürel haklarla sorunum yok ama simdi Erdogan bunlari Cemaati gibi Devletin icine sizdiriyor maksat secimleri kazanmak ve ömrünü uzatmak tabi en basda hedef Cumhurbaskani olmak.

Beni daha çok tedirgin eden Tayyip'ın Türkiye'yi kutuplaşmaya götüren demeçleri. Iki milyon yandaşımı zorla evde tutuyorum diyen bir başbakan görülmüş müdür?

Kenan Evren darbesinde kahveler ve camiler 2ye ayrilmisdi aynen simdi gibi ve sonunda 5 Bin kisi öldü ve Ordu yönetime el koyma zorunda kaldi. Ama sonradan Millet kendine yavas yavas geldi.

Tayyipi siyaseten cekmek lazim bak 1-2 senede adami unuturlar. Tayyip Erdogan hapise sadece siir yüzünden girmedi halki kin ve nefrete tesvik etti yüzünden girmistir.

Güneydogu'da BDP özerklik ilan etmeye hazirlaniyor belki de 30 Mart'ta ederler hatta Milis güclerine 20 Bin Kalasnikov dagitmislar diye bir iddia var bana göre gercek PKK mezarliklari icinde silahlar cikiyor.

Bizim AK Koyunlar bunu hala Parti meselesi saniyor.

Hirsizdir olabilir ama onun sayesinden bizi artik essek siken cocuklar olarak görmüyorlar.

Bu neyi değiştirir? Eğer ortada bir yolsuzluk varsa ve sümenaltı edılmek için güçlerin ayrımı ilkesi bile çiğneniyorsa bu kabul edilemez. Bu yaklaşım dağdaki 5000 Teröristten bile daha tehlikelidir.

Ne yazik ki bizim milletimiz temel hak ve özgürlüğe sahip çıkabilecek bilinçte değil.

Zaten Kültürel haklarla sorunum yok ama simdi Erdogan bunlari Cemaati gibi Devletin icine sizdiriyor maksat secimleri kazanmak ve ömrünü uzatmak tabi en basda hedef Cumhurbaskani olmak.

Benim Tayyip'in Reis-i Cumhur olmasıyla da şu konjektürde bir sorunum yok. Otursun yedi sene Çankaya'da

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben