Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Anti Erdogan Thread

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Bu neyi değiştirir? Eğer ortada bir yolsuzluk varsa ve sümenaltı edılmek için güçlerin ayrımı ilkesi bile çiğneniyorsa bu kabul edilemez. Bu yaklaşım dağdaki 5000 Teröristten bile daha tehlikelidir.

Ne yazik ki bizim milletimiz temel hak ve özgürlüğe sahip çıkabilecek bilinçte değil.

Ya arkadas,kim yemediki bu vatani.
Fetullah masallah köskte kaliyor,Bahceli bir numarali mafia babasi,Kilicdarogluda nededigini bilmiyor.
Ne derseniz deyin,su anda en iyisi Akp.malesef...........

wer ist hier eigentlich für wen? kurze antwort..

- - - Aktualisiert - - -

ich bin schon mal gegen gülen! er betreibt keine patei also sollte er sich auch nicht so aufführen!

Bana o Belgeleri göster

Seninle konusmak akla ve mantiga zarar burda belgeleri ve ses kayitlarini tek tek yatirsam yinede anlamiyorsunuz. Bunlar ne ceviriyor diye merak ediyorsan bundan basla:

Hakan Fidan ve PKK Terröristler AKP secim calismalari

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Seninle konusmak akla ve mantiga zarar burda belgeleri ve ses kayitlarini tek tek yatirsam yinede anlamiyorsunuz. Bunlar ne ceviriyor diye merak ediyorsan bundan basla:

Hakan Fidan ve PKK Terröristler AKP secim calismalari

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Bana KCK Cemaattan tutuklandigini göster.

Ya arkadas,kim yemediki bu vatani.
Fetullah masallah köskte kaliyor,Bahceli bir numarali mafia babasi,Kilicdarogluda nededigini bilmiyor.
Ne derseniz deyin,su anda en iyisi Akp.malesef...........

Ben öyle düşünmüyorum. Bence artık AKP'nin tek başına iktidar olması tehlikeli ve en azından Tayyip köşesine çekilip daha uzlaşmaya muktedir birisine yer açması lazım.

wer ist hier eigentlich für wen? kurze antwort..

- - - Aktualisiert - - -

ich bin schon mal gegen gülen! er betreibt keine patei also sollte er sich auch nicht so aufführen!

Bin gegen Gülen und CHP.

MHP mit andere Führung wäre ich für ein Koalition mit AKP ohne Erdo vllt.

Finde das Erdogan langsam sich zurück ziehen soll und somit in den Geschichtsbüchern als einer der wichtigsten Staatsmänner gesehen wird.

Bana KCK Cemaattan tutuklandigini göster.

Galiba sen daha sistemi anlamiyorsun. 17. Aralik Operasyonu ve KCK Operasyonlari Fethullahin Devletin icine sizdigi Polis yapiyor. MIT'in Tirlarini Fethullahin Jandarmasi durduriyor.

Mesela Dershaneleri PKK Kaldir diyor ve o Dershaneler Fethullaha ayit ve onlar Daga cikislari önliyor. Kim kaldirmak istiyor ? Tayyip Erdogan ! Hrant Dink öldüren de kafasi karisik bir Türk Milliyetcisi ama kullanildi git Video kayitlarina bak cocugun elline Bayrak tutusturiyorlar ve hani su su sözler var ya onu da getir diyorlar.

Ergenekon ve Balyoz bunlari ordunun icine sizma hamlelerdi bunlar temel bilgiler cemaat istese darbe bile yapar.

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben