Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bücherthread: Was lesen die Balkanesen gerade?

@batakanda

e jebiga sad, fali crvena knjizica :laughing9:

imas zaista lijepu kolekciju, zaista interesantne knjige ovako kad procitam naslov. evo citam prije par dana da ce uskoro izaci tajni dnevnik che gevare, ali pitaj boga kad ce to izaci ovdje kod nas.

Na ovoj slici imas jednu knjigu koja nosi naziv "posljedni svjedok", znas li jos o cemu se radi?

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

@batakanda

e jebiga sad, fali crvena knjizica :laughing9:

imas zaista lijepu kolekciju, zaista interesantne knjige ovako kad procitam naslov. evo citam prije par dana da ce uskoro izaci tajni dnevnik che gevare, ali pitaj boga kad ce to izaci ovdje kod nas.

Na ovoj slici imas jednu knjigu koja nosi naziv "posljedni svjedok", znas li jos o cemu se radi?

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

znan, posljedni svijedok ti je knjiga, koju je pisa otac jednog mog prijatelja koji je rodom iz vrgorca (znaci iz grada tina ujevica)... knjiga je izmisljena prica s autobriografskim stihom... jel te zanimaju detalji price?

ima san ja puno nasih romana i knjiga ali jebiga, cin san procita, ja san to dilija drugima... i nisan marija za tim... ko ga jebe, samo bi mi kupili prasinu po ormaru...

nema u mene crvene knjizice :lol:

die sind nich billig gewesen die Dinger damals...hab schon lange keins mehr gekauft...

steh halt auf Alfred :(

die alten dinger kriegste noch über ebay und so... aber wird auch immer mühsamer... beste sind e mad-müll, sammelmad und so, wo du gleich etliche mads zusammen gefasst hast... matere mi, ja neznan dal san se ikad vise smija zbog jednog stiva nego eto zbog vrazijeg mad-a... ludilo...

die neuen kannste e knicken, da bekommst höhstens ein ekliges fremdschäm gefühl... wirklich schlecht...

die alten dinger kriegste noch über ebay und so... aber wird auch immer mühsamer... beste sind e mad-müll, sammelmad und so, wo du gleich etliche mads zusammen gefasst hast... matere mi, ja neznan dal san se ikad vise smija zbog jednog stiva nego eto zbog vrazijeg mad-a... ludilo...

die neuen kannste e knicken, da bekommst höhstens ein ekliges fremdschäm gefühl... wirklich schlecht...

ja..ich glaub ich wills mir nicht "verderben" mit den neuen. so hab ich eine schöne erinnerung an zugfahrten mit Alfred :)

Zurück
Oben