Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BAJA MALI KNINDZAN

WIE FANDET IHR SEINE MUSIK???

• Umfrageteilnehmer
    25
a jbte! VI STVARNO NISTE NORMALNI!

hier gehts nicht darum ko je gori od njih dvoje, obojica su kreteni!

SCHNALL DAS MAL! nema tu bolje i gore cim je u stanju da izgovori takve bljuvotine!

znaci je neko nenormalan ako peva: pevao je stroj, vojevo se boj kraj hladne vode, krv je tekla krv se lila.... :toothy2:

ma seko moja, mani se ti komunisticko zapadske politike. ovo je balkan i zna se cemu su takve pesme sluzile....

znaci je neko nenormalan ako peva: pevao je stroj, vojevo se boj kraj hladne vode, krv je tekla krv se lila.... :toothy2:

ma seko moja, mani se ti komunisticko zapadske politike. ovo je balkan i zna se cemu su takve pesme sluzile....

ej, tvoji pokusaji su postali vise nego bedni!!!! na kraju ispade svetac, jel? kao da je samo to pevao! oboje znamo da je provaljivao jos mnogo gorih stvari!

i pod
a.) ko ti je dozvolio da mi se obracas tako? mene ne nazivaj "sekom". za tebe sam leptirica!

pod b.) prvo rascisti sam neke stvari sa sobom i tvoj deficit sopstvenog karaktera (koji se odlicno oblikuje u tvojim izjavama) pre nego ces nekome da savetujes cega da se kane i mani!

BKM 2

ej, tvoji pokusaji su postali vise nego bedni!!!! na kraju ispade svetac, jel? kao da je samo to pevao! oboje znamo da je provaljivao jos mnogo gorih stvari!

kakvi pokusaji? nikad ja nisam rekao da je svetac i nemoj da mi preokreces reci u ustima, ocu samo da kazem da ga nemozes sa thompsonom usporediti....

i pod
a.) ko ti je dozvolio da mi se obracas tako? mene ne nazivaj "sekom". za tebe sam leptirica!
ma dodji ti malo severnije ili juznije od beograda...pa me ponovo pitaj ko mi je dozvolio....

pod b.) prvo rascisti sam neke stvari sa sobom i tvoj deficit sopstvenog karaktera (koji se odlicno oblikuje u tvojim izjavama) pre nego ces nekome da savetujes cega da se kane i mani!
nisi prva koja uzaludno pokusava kroz neke "izjave" na ovom forumu, da provali coveka...mani se toga, samo ces se sjebati. :)

ej, koji ti je???

otvaras novi konac? LOOOOOOOOOL

pokusaji da relativiras Knindzu, pedera! ne okrecem ja nikome reci u ustima, slepac bi prepoznao da on kod tebe ima takav status!

UND DIE ZWEI KANN MAN SEHR WOHL VERGLEICHEN

die sind vom gleichen schlag und du könntest aufhören Bajas Texte zu relativieren nur weil Thompson direkter ist. den selben hintergrundgedanken haben sie ja doch!!!

Nista ja uzaludno pokusavam, takve kao tebe ima gde 'oces i znam vas sve na pamet!

ej, koji ti je???
moj
otvaras novi konac? LOOOOOOOOOL
o's da sijes?
pokusaji da relativiras Knindzu, pedera! ne okrecem ja nikome reci u ustima, slepac bi prepoznao da on kod tebe ima takav status!
pa normalno da ima kod mene bolji status nego thompson, to ti je cista logika...
UND DIE ZWEI KANN MAN SEHR WOHL VERGLEICHEN
jok
die sind vom gleichen schlag und du könntest aufhören Bajas Texte zu relativieren nur weil Thompson direkter ist. den selben hintergrundgedanken haben sie ja doch!!!
ako ja svoje reci biram, i kazem mudzahedini a ne muslimani... mislim da tu ima dosta razlike! i jasno je kome je upuceno.... ;)

Nista ja uzaludno pokusavam, takve kao tebe ima gde 'oces i znam vas sve na pamet!
ne zna'es ti nic' :)
ssdfafdfsgfgdfg

ej, glup si. i stosevi ti ne pale. :rolleyes:

koja logika? ako je logicno biti bez karaktera - vazi, slazem se!!!

razlika?

ma jeeeeeeeeeeeel

ej, sto je najgore, sam sebe lazes! prestaj bre, kako ti ne dojadi?
moze da bude upuceno kome god hoces, jasno je da su oba naci pi*ke i izmedju takvih nema razlike!

s' ovim je diskusija s'tobom zavrsena. kada naucis da razgovaras normalno, da se argumentiras i doneses opravdane razloge i stavove onda se javi. odnosno, odrasti, derle nevaspitano!

ej, glup si. i stosevi ti ne pale. :rolleyes:

koja logika? ako je logicno biti bez karaktera - vazi, slazem se!!!
a po cemu ti vidis da li ja imam karaktera ili ne? ovo ti je forum gde su svakakve budale, zabole me sta ko misli. a da si ti pametna, davno bi prestala da uzimas rasprave koje se ovde vode za ozbiljno ili za bilo kakvo stvaranje neke slike.
razlika?

ma jeeeeeeeeeeeel
aaahaaaaaa
ej, sto je najgore, sam sebe lazes! prestaj bre, kako ti ne dojadi?
moze da bude upuceno kome god hoces, jasno je da su oba naci pi*ke i izmedju takvih nema razlike!
ima razlike izmedju naciste i patriote, kao sto ima razlike izmedju nacionaliste i fasista.

s' ovim je diskusija s'tobom zavrsena. kada naucis da razgovaras normalno, da se argumentiras i doneses opravdane razloge i stavove onda se javi.
upravo celo vreme to radim, a ti to neces da vidis. ti se drzis tvoje predstave koju si unapred krojala...

odnosno, odrasti, derle nevaspitano!
ma begaj be ludove :mrgreen:
'ce te cika drobno da pokara: shvati tudje shvacenje - pak tek' se onda nadaj da ce neko tebe...

[/b]

||||||||||

menschenkenntnis. recimo, da imam dosta iskustva. ;)

Tacno, steta samo sto sam sebe ne prepoznajes kao jednu od tih budala. i pre svega, ako smo svi ovde budale, sta radis onda ovde?
maaaa daaaaaaj.
ali okej, uzivaj uzivo u iluzijama.

maaaaaa jel..??

ej, jastrebe, vadis se iz govana na veoma jeftin nacin. sada se ne uzima za ozbiljno kao, a malo pre si pametovao i lupao gluposti dokle si mogao. :rolleyes:
svojoj babi pricaj te bajke.

TA razlika lezi u niansama i negativna je u svakom slucaju, kao sto svi znamo.:birdman:

aj, ajde sada stvarno. idi poljubi prvo kevu, vazi?

Zurück
Oben