Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

Beli-Orlovi.com hat das nur aus dem Kurir übernommen

Suboti? ?Orao?! | Kurir

Subotic sollte m.M. keine Chance in der Serb. Nationalmannschaft bekommen, jemand der seine Entscheidung so herauszögert, ist einfach nicht mit vollem Herzen bei der Sache.

er sollte sich ein Beispiel an Denis Petric(AJ Auxerre) nehmen, der von sich aus die Serbische Nationalmannschaft gewählt hat, ohne so ein Theater abzuziehen.......

es sollten alle nm`s bei welchen subotic die möglichkeit hat zu spielen den spieler ignorieren. das wäre doch das was er verdient...

VOLEO BIH DA ODEM U PSV!
milan_jovanovic.jpg
Milan Jovanović: Imam ponudu kluba iz Ajndhovena i bilo bi lepo da predvodim napad te ekipe zajedno s Dankom Lazovićem. Ipak, to nije jedina ponuda koju imam, a još nisam odlučio gde ću

Srpski reprezentativac Milan Jovanović ne odustaje od namere da u zimskom prelaznom roku napusti Standard a, kako kaže, ne bi imao ništa protiv da ode u PSV! On ističe da neće otići u onaj klub koji mu budu odabrali čelnici tima iz Liježa da bi napunili klupsku kasu, već tamo gde on bude želeo i gde bude imao najbolje uslove za sebe.

Zvanično najbolji fudbaler belgijske lige prošle sezone prisustvovao je u sredu uveče utakmici Lige šampiona između PSV Ajndhovena i Marseja, što je automatski podgrejalo stare spekulacije da će Lane naredne zime postati član „filipsovaca". Holandski mediji su „dosolili" da je Jovanović na pomenutom meču bio lični gost predsednika PSV-a Frica Šitema, da je utakmicu gledao iz njegove lože i da su tom prilikom načinjeni konkretni koraci ka realizaciji transfera.

- Pa, otkud sada ta priča?! Kako su me uopšte videli tamo kada sam se bio maskirao da me niko ne prepozna. Istina je da sam bio na utakmici, ali ne i u predsedničkoj loži. Posle meča sam boravio u sali na stadionu, u kojoj se prave kokteli za posebne goste, i tačno je da su mi ljudi iz kluba obezbedili ulaznice za meč i rezervaciju parking mesta, ali to nije bio deo poslovnog aranžmana. Nikakvih razgovora o transferu nije bilo - rekao je Jovanović.

On, međutim, ne krije da bi voleo da karijeru nastavi u Ajndhovenu, ali ističe da ponuda PSV-a nije jedina.

- Sve je moguće u fudbalu, pa tako i moj odlazak u PSV. Holanđani i Marsej nisu jedine ekipe koje su zainteresovane za mene, a sigurno je da neću otići u klub koji mi bude odredio Standard, tamo gde će oni da imaju najviše koristi i da budu zadovoljeni njihovi apetiti. Preći ću tamo gde ću da budem ja zadovoljan i gde će moji uslovi da budu ispunjeni.

Nekadašnji napadač novosadske Vojvodine tvrdi posle odgledane utakmice na „Filips stadionu" da je Danko Lazović ubedljivo najbolji fudbaler PSV-a i da bi voleo da jednog dana budu tandem i u klubu, ne samo u reprezentaciji.

- PSV jeste pobedio goste iz Marseja, ali je Olimpik bio mnogo bolji. Svideo mi se Afelaj iz domaće ekipe, ali nisam subjektivan kada kažem da je Danko daleko, daleko najbolji i najkompletniji igrač u timu. Zato mi je žao što nema status koji zaslužuje, jer je utakmicu odgledao s klupe. A ko ne bi voleo da igra s njim u tandemu? Naravno da bih želeo da budemo predvodnici PSV Ajndhovena.

Najbolji pojedinac u redovima reprezentacije Srbije u pobedama nad Litvanijom (3:0) i Austrijom (3:1) priznaje da euforija posle sjajnih izdanja državnog tima nije dugo trajala.

- Odlično sam se osećao i bilo mi je drago zbog reakcija koje su izazvali ti rezultati. Međutim, značajnije od samih pobeda je što smo izgledali kao ekipa. Iskreno, euforija nije dugo trajala jer smo se svi vratili klupskim obavezama. Neki su igrali derbije u ligama, drugi su nastupili u Ligi šampiona. U današnjem fudbalu je toliko mnogo utakmica da je nemoguće toliko emotivno pražnjenje posle jednog susreta. Uspehe analiziraju treneri i stručnjaci, a mi igrači uglavnom neuspehe i greške da ih ne bismo ponovili. Takav je ritam da nekada samo pola sata posle utakmice zaboravim da sam igrao - objasnio je Jovanović.

Idealni komšija

Mladi defanzivac Borusije iz Dortmunda Neven Subotić neće moći da igra za reprezentaciju Nemačke.

Subotić je odličnim nastupima privukao pažnju selektora Joakima Leva, ali je FIFA saopštila 19-godišnjem igraču da ne može da igra za Nemačku zato što je još 2005. igrao za SAD u mlađim kategorijama. Subotić sada ima pravo da nastupa samo za reprezentaciju čije je državljanstvo imao u tom momentu, što znači da može da bira između SAD i Srbije, a čak ni dobijanje nemačkog državljanstva to ne bi moglo da promeni.

"Tema o reprezentaciji Nemačke je zatvorena. Još uvek sam mlad i žeilm da iza sebe imam celu sezonu u Bundesligi", rekao je Subotić.

"Nema potrebe da se sa mnom priča o međunarodnom fudbalu pre leta 2009.", dodao je talentovani štoper Dortmunda.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić već je saopštio da želi da Subotić zaigra za "orlove".

Pantelić napušta Hertu?
3209.jpg
Napadač Herte i reprezentacije Srbije Marko Pantelić, najverovatnije će napustiti nemački klub zbog izuzetno lošeg odnosa sa trenerom Lusijenom Favreom.

Pantelić se vratio u tim u četvrtak u meču Kupa UEFA sa Benfikom, nakon što je zbog suspenzije propustio susret sa Štutgartom. Pantelić je tada postigao gol, ali ni to nije popravilo odnose sa trenerom i veruje se da će Švajcarac želeti što pre da se "otarasi" svog napadača.

Pantelićev ugovor ističe u junu i Favre je, indirektno, saopštio da ne računa više na srpskog fudbalera.

"Ne želim o tome da razgovaram. Više me brine stabilnost ostatka ekipe", rekao je Favre.

Odnos između 30-godišnjeg fudbalera i trenera se, po svemu sudeći, trajno narušio nakon što je Favre suspendovao Pantelića prošle nedelje zbog propuštenog treninga, za šta mu srpski fudbaler posle nije ostao dužan .

Primirje je bilo samo privremeno, kada su njih dvojica pozvani na sastanak sa direktorom Diterom Henesom, ali je Favre jasno stavio do znanja da želi da centarfor napusti klub. Pantelić je navodno kažnjen sa 10.000 evra, što je znatno veća kazna od uobičajenih 2.500 za propušten trening.

Pantelić je postigao 40 golova na 95 utakmica za Hertu, ali izgleda da od predviđene ponude od 3 miliona evra po godini neće biti ništa.

Herta će Pantelića verovatno prodati već u januaru, a najveće interesovanje pokazali su Sampdorija, Palermo i Štutgart.

Einfach nur lustig,will der seinen besten Mann feuern.looooooooll.

Marko Pantelić: Spreman sam da odem, nema poštovanja!

Autor: Blic online | 29.10.2008. - 17:53
pantelic-vr.jpg

Srpski reprezentativac Marko Pantelić izjavio je da je spreman da napusti berlinsku Hertu zbog načina na koji se rukovodstvo kluba odnosi prema njemu.

Pantelić je u centru pažnje proteklih nedelja zbog čestih sukoba sa trenerom Lusijenom Favrom, a u razgovoru za "Bild" najbolji fudbaler Herte govorio je o razlozima zbog kojih je spreman da napsuti prestonicu Nemačke.

"Pokušavao sam da se zaštitim od svih prljavština i laži koje slušam o sebi u proteklih 18 meseci. Navijači Herte ustali su da me zaštite, ali ne i uprava kluba", počeo je Pantelić koji je za berlinski klub od 2005. godine odigrao 95 utakmica i postigao 40 golova. Bivši kapiten Crvene zvezde ističe da mu nije jasno zbog čega ne dobija ni minimum poštovanja.
"Svaku sezonu u Herti odradio sam veoma dobro, ali to očigledno nikoga u klubu ne interesuje, čak niko sa mnom ni ne razogovara. Ako bi neko iz urpave došao i rekao mi da moj golgeterski učinak nije dovoljan klubu kakav je Herta mogao bih to da prihvatim i odem odavde. Ovakva jeftina igrarija mi se odavno smučila i nije fer da mi posle svih ovih godina klub na ovakav način radi iza leđa", završio je Pantelić.

Napadač Herete nedavno je imao žestok sukob sa trenerom Lusijenom Favrom, a nakon što ga je šef suspendovao zbog propuštenog treninga Pantelić je odgovorio bujicom uvreda zbog čega je kažnjen sa deset hiljada evra, četiri puta više od standardne kazne u Nemačkoj za takav propust (dve i po hiljade).
Favr je na sastanku sa generalnim menadžerom kluba Ditmarom Henesom i zvanično zatražio da Pantelić napusti klub, a kako Marku ugovor sa Hertom ističe sledećeg leta gotovo je sigurno da će biti prodat u januru.
Kako prenose pojedini mediji za Pantelića su interesovanje pokazali Sampdorija, Palermo i Štugart.

Blic Online | Sport | Marko Panteli?: Spreman sam da odem, nema po?tovanja!

Marko Pantelic (Hertha BSC) wird Hertha BSC Berlin höchstwahrscheinlich verlassen da ihm nach seinen eigenen Worten kein Respekt und Wertschätzung entgegengebracht wird !!! Die Zeichen stehen definitiv auf Abschied.

Besser so....Pante soll jetzt zu einem grossen Klub wechseln und nicht bei einem undankbaren Gurkenklub wie der Hertha versauern.......

Bisherige Interessenten sind der VFB Stuttgart, Sampdoria Genua und US Palermo

30.10.2008
PRESS
LIVERPUL ZA SRBINA DAO MILION FUNTI!

Sedamnaestogodišnji Nikola Sarić, Srbin iz Danske, najperspektivniji je igrač tima sa „Enfilda"! Otac Predrag kaže da bi njegov sin rado igrao za „orlove"
Kompletan tekst možete pročitati sutra nakon 09 časova izjutra i u sutrašnjem izdanju dnevnog PRESS-a.

saric-nikola597.jpg

Nachname: Saric
Vorname: Nikola
Geburtsdatum: 06.01.1991
Jahrgang: 1991
Grösse: 1,83
Nationalität:
dk.png
Dänemark
Position: Sturm
Verein: Liverpool FC
A-Nationalspieler: nein

Nikola Saric ist U-17 Nationalspieler für Dänemark.
Nikola Saric ist U18-Nationalspieler für Dänemark.

Der FC Liverpool hat den 17-jährigen dänischen U-18 Nationalspieler Nikola Saric für ca. 1,5 Mio. Euro von Herfølge BK verpflichtet. Vertrag bis zum 30.06.2012.

Press Online :: Najnovije Vesti iz Srbije i sveta, Politika, Hronika, Komentar dana, Beograd, Republika Srpska, Dzet Set, Sport, Kofer, horoskop, video, slike

Nikola Sarić (FC Liverpool) will angeblich für Serbien spielen...

02.11.2008
PRESS
VIDIĆ DAO GOL HALU!
Srpski reprezentativac postigao pogodak za Mančester junajted u pobedi protiv Hala 4:3, Nemanji to bio drugi gol ove sezone
image.jpg

Nemanja VidićDaje golove i nogom... Nemanja Vidić

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić začinio je pobedu Mančester junajteda nad novajlijom u Premijer ligi - Halom 4:3! Vidić je u 57. minutu postigao četvrti gol za svoju ekipu (pri rezultatu 4:1) i tako praktično obezbedio trijumf Fergusonovim „đavolima". Naš as je neuobičajeno poentirao udarcem nogom s ivice šesnaesterca nakon asistencije Runija.
Vidiću je ovo bio tek drugi gol za Mančester junajted ove sezone, a prvi put je bio strelac u utakmici Superkupa protiv Zenita, koju je njegov tim izgubio s 2:1.
Sedmica na ‘Old Trafordu'
Inače, Kristijano Ronaldo je otvorio seriju pogodaka protiv gostiju koji predstavljaju verovatno najveće iznenađenje tekuće sezone. Ipak, Hal je izjednačio preko Kazina, ali su Kerik i ponovo Kristijano Ronaldo do kraja meča ponovo doneli prednost domaćinu. Nakon već pomenutog gola Vidića, šampion Engleske se opustio pa su gosti postigli jopš dva pogotka i došli u situaciju da se bore za bod. Ipak, presudilo je iskustvo igrača Mančestera.
A mlada ekipa Arsenala doživela je još jedan neuspeh. Nakon šokantnih 4:4 protiv Totenhema u sredu (dva gola primljena u zaustavnom vremenu), „tobdžijama" je meru uzeo i Stouk. Crveno-beli s „Trenta" su s dva pogotka Fulera i Olofindžanija došli do nedostižne prednosti, a Gael Kliši je u zaustavnom vremenu postigao samo (ne)utešni gol za Arsenal.
Pobeda Čelzija
Čelzi je bez većih problema savladao Sandelend s 5:0, a het-trik je postigao Nikola Anelka.
Rezultati 11. kola: Čelzi-Sanderland 5:0, Mančester junajted - Hal Siti 4:3, Midlzbro - Vest hem 1:1, Portsmut-Vigan 1:2, Stouk Siti - Arsenal 2:1, Vest Brom - Blekburn 2:2, Everton-Fulam 1:0, Totenhem-Liverpul (sinoć), Bolton - Mančester Siti (danas), Njukasl - Aston vila (sutra)
Tabela: Čelzi 26, Liverpul 26 (-1), Mančester junajted 21 (-1), Arsenal 20, Aston vila 20 (-1)...

Press Online :: Najnovije Vesti iz Srbije i sveta, Politika, Hronika, Komentar dana, Beograd, Republika Srpska, Dzet Set, Sport, Kofer, horoskop, video, slike

Nemanja Vidic (Manchester United) hat gestern gegen Hull City das Siegtor für ManU erzielt....

Zurück
Oben