Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

Đora: "Nameštaš"; Tole: "Dokaži"

Skupština Fudbalskog saveza Srbije, koja će potvrditi novi mandat Tomislavu Karadžiću, biće održana u četvrtak, a strasti su već povišene.

Bivši funkcioner saveza Milovan Đorić žestoko je optužio Karadžića za nameštanje utakmica i tendera.
Karadžić je jedini kandidat za funkciju predsednika saveza, pošto Đorić nije uspeo u nameri da se kandiduje. On potom nijeni održao najavljenu konferenciju za novinare, ali je u intervjuu za Press izneo ozbiljne optužbe prvog čoveka srpskog fudbala.

Za njega imam jedno konkretno pitanje, na koje mislim da bi morao da odgovori. Neka objasni javnosti svoje učešće u jednom vrlo važnom, nameštenom meču. Ako je zaboravio, spreman sam da ga podsetim i to ću uraditi pre nego što bude izabran. Karadžića domaći fudbal uopšte ne zanima. Srpska liga i sve ostale ispod su kompletno nameštene. Bilo je prekida, bilo je prijavljivanja nameštanja i šta se dogodilo? Ništa”, izjavio je Đorić za Press.

U utorak je na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza objavljen kratki pisani odgovor Karadžića:

Ne znam o čemu Đorić priča, niti o čemu se tu tačno radi. Očekujem da iznese konkretne podatke i dokaze, ako ih ima, a na koje ću odgovoriti istine i javnosti radi. U suprotnom, neka ne obmanjuje javnost lažima. I, poručujem mu da me ne štedi”.

Fudbalski savez Srbije je saopštio da će Karadžić na kontstitutivnoj Skupštini FSS, koja će biti održana u četvrtak u Staroj Pazovi izneti plan i programa rada za naredni četvorogodišnji mandat.

B92 - Sport - Fudbal - Vesti - ora: "Nameta"; Tole: "Dokai"

Djoric beschuldigt Tole, dass er ein Spiel manipuliert habe, Tole meint, er habe keine Ahnung wovon Djoric spricht.

Basket :

Gestern in Slowenien - Vorbereitung für die EM - Quali

Nedovic, fenomenalan ! Das war wohl entgültig der Sprung in die A Mannschaft!

Es macht einfach riessigen Spass dem Burschen beim Basket zuzuschauen.

Pozdrav
Baba

Kader gegen Irland 15.August 20:45 (Stadion CZ)

golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Željko Brkić(Udineze), Damir Kahriman (Tavrija);

odbrambeni igrači: Nikola Maksimović (Crvena zvezda), Milan Biševac(Pari Sen Žermen), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić (Fiorentina), Dušan Basta (Udineze),Aleksandar Kolarov (Mančester siti);
igrači sredine terena: Nemanja Tomić (Partizan), Aleksandar Ignjovski(Verder), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Ivan Radovanović (Atalanta),Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Zdravko Kuzmanović (Štutgart),Dušan Tadić (Tvente), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Filip Đuričić(Herenven);

napadači: Dejan Lekić (Genčlerbirligi) i Lazar Marković (Partizan).

Kader gegen Irland 15.August 20:45 (Stadion CZ)

golmani: Vladimir Stojković (Partizan), Željko Brkić(Udineze), Damir Kahriman (Tavrija);

odbrambeni igrači: Nikola Maksimović (Crvena zvezda), Milan Biševac(Pari Sen Žermen), Branislav Ivanović (Čelsi), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Matija Nastasić (Fiorentina), Dušan Basta (Udineze),Aleksandar Kolarov (Mančester siti);
igrači sredine terena: Nemanja Tomić (Partizan), Aleksandar Ignjovski(Verder), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Ivan Radovanović (Atalanta),Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Zdravko Kuzmanović (Štutgart),Dušan Tadić (Tvente), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Filip Đuričić(Herenven);

napadači: Dejan Lekić (Genčlerbirligi) i Lazar Marković (Partizan).

sry, dass ich es sage, aber ich finde den kader bis auf die abwehr natürlich richtig schwach. vor der wm 2010 hat man noch gedacht in der offensive, krasic und jovanovic sind noch die besten. jetzt beide nicht mal mehr im kader. hoffe lazar markovic wird endlich mal der gute stürmer, den wir brauchen. tosic ist im moment der einzige mit internationaler klasse. kuzma,ignjovski,tadic alles durchschnittskicker.

hoofe miha macht was aus der guten abwehr, sodass wirr zumindest sehr wenig tore kassieren, denn viele selbst schießen werden wir gg starke gegner vermutlich nicht.

sry, dass ich es sage, aber ich finde den kader bis auf die abwehr natürlich richtig schwach. vor der wm 2010 hat man noch gedacht in der offensive, krasic und jovanovic sind noch die besten. jetzt beide nicht mal mehr im kader. hoffe lazar markovic wird endlich mal der gute stürmer, den wir brauchen. tosic ist im moment der einzige mit internationaler klasse. kuzma,ignjovski,tadic alles durchschnittskicker.

hoofe miha macht was aus der guten abwehr, sodass wirr zumindest sehr wenig tore kassieren, denn viele selbst schießen werden wir gg starke gegner vermutlich nicht.

ehrlich gesagt ist mir das egal was miha macht ... ich glaub nicht das er das packen wird ... Wer soll die tore machen?? Wer ist der spielmacher?? Seine Formation die er spielen lässt ...kannste in die tonne kloppen ...

L. Markovic und Mijailoovic sollten lieber noch in der u19 spielen bzw u21 ... Ich finde es toll das Miha nicht auf die ü30 spieler setzt...

markovic ist seitdem stanojevic weg ist sowieso nicht mehr der alte...

was mit sulejmani? oder ist der immer noch verletzt?

mal sehen vllt kommt ja krasic wieder ... in den vorbereitungen war er ja ganz ok... und vllt spielt er ja jetzt oefter bei fener :D

und svinjisa soll mal von dem deppaten 3-5-2 loslassen ...

Zurück
Oben