Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Beli Orlovi

fali nama trener koji SME da postavi igrače koje i gde hoće kao antara.
matić može 6 igrati, tadić, ljajić 10, al džaba kad njih libo racku za naciju,
prvog tog baneta koji u svetom dresu ko da su ga u kafani našli

fali nama trener koji SME da postavi igrače koje i gde hoće kao antara.
matić može 6 igrati, tadić, ljajić 10, al džaba kad njih libo racku za naciju,
prvog tog baneta koji u svetom dresu ko da su ga u kafani našli

cuj ovo ^^

pa vi grobari ste bili najveci pljuvaci na Zigica, Pantelica, Maradona Stankovica, Vidica....
a cutite kad je pozovao onaj holandski Dick onog nesposobnog matorog Lazovica .
Stvarno ste cudni, Tole vas kupio, poklanja vam Titule... a srpski fudbal nestaje.

Nisu igraci krivi, ova ekipa je dobra....Tole i njegova bagra odgovara za sve ovo....

^^

Pozdrav
Baba

cuj ovo ^^

pa vi grobari ste bili najveci pljuvaci na Zigica, Pantelica, Maradona Stankovica, Vidica....
Stvarno ste cudni, Tole vas kupio, poklanja vam Titule... a srpski fudbal nestaje.

Nisu igraci krivi, ova ekipa je dobra....Tole i njegova bagra odgovara za sve ovo....

^^

Pozdrav
Baba
Morao si da ubacis klupsku komponentu. Pa za razliku od tih Zvezdinih zvezdica, Lazovic je makar ginuo na terenu. Tole je najmanje kriv sto igraci ne daju sve od sebe, nego mu se lepo zahvali na tituli ;)

Morao si da ubacis klupsku komponentu. Pa za razliku od tih Zvezdinih zvezdica, Lazovic je makar ginuo na terenu. Tole je najmanje kriv sto igraci ne daju sve od sebe, nego mu se lepo zahvali na tituli ;)

pa Covek prica o Anticu a ja samo podsecam na reakcije nekih navijaca....

"Tole je najmanje kriv" sa tim sve si reko...eh kad je tako onda mi i ne zasluzujemo bolje

^^

Pozdrav
Baba

pa Covek prica o Anticu a ja samo podsecam na reakcije nekih navijaca....

"Tole je najmanje kriv" sa tim sve si reko...eh kad je tako onda mi i ne zasluzujemo bolje

^^

Pozdrav
Baba
U ovom trenutku je tako, da nema Toleta, dosao bi neki drugi Tole. Na prvom mestu su igraci krivi. Naravno da su postojali neki koji su pljuvali Antica, ali takvih ce uvek biti, Antic je kalibar trenera kakav nama treba.

cuj ovo ^^

^^

Pozdrav
Baba

đe sam ja ikad nekog pljuvao?

meni tole ništa poklonio jer sam ja prestao pratiti jsl ohoho godina tako da
lakše malo, pogotovo kao šatro navijač čokijevog kluba kome ste ime pozajmili.

Zurück
Oben