Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
medžik jokić;4768111 schrieb:brate ja znam samo da nismo odavno bili u ovako dobroj situaciji. igra nam je solidna pogotovo navala mi se dobro svidja... odbrana je bezveze al dok god dajemo golove koliko ih primimo il vise uredu je... trener je super pa vidis da je ubacio gacinovica u prosloj utakmici i gudelja u ovoj i sve dobro postupio. nema mu mane osim eto sto ne poziva sms-a.
nepobedjuje uvek bolja ekipa a mi smo bili zaista dosta bolji. sjeti se dana kad smo od estonije izgubili kad smo od danske dva puta izgubili, kad smo protiv slovenije izgubili itd i onda jos jednom rasmisli dal je ovaj remi i prva pozicija u grupi tako lose!
Najmanje je ovo trenerova zasluga. Jasno se vidi da covjek nema neki rezervni plan, a o tome najbolje govore izmjene koje pravi, odnosno koje su identicne i u situacijama kada jurimo rezultat i kada cuvamo prednost, uvijek na isti sablon. Pozicija za poziciju, jedino je eto sada sa Prijovicem iskocio iz svog sablona pa izvadio Kostica, koji je danas bio neprepoznatljivo los. Takav igrac onakve brzine i pejsa je djelovao najsporije i najumornije na terenu. Wales je odlicno pripremio utakmicu, a ocekivao sam da ce nam napraviti mnogo vise problema sa (polu-) kontrama i ubacivanjima igraca iz drugog plana, sto su nekoliko puta sa lakocom i uradili.