Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BENKOVAC

to od ovih hrvata i bosancaca sto misle da su srbi, a mi u matici nismo srbi, vec srbijanci :lol: :lol:

ja bih njih preko drine nazvao indijancima, a nama neka ostane to sto jesmo - SRBI !! 8) 8)

znaci po njihovom su hrvati iz hrvatske ustvari, hrvatijanci a ovi iz BiH, hrvati!! :? :lol:

Nemas blage veze idiote jedan zbog takvih kao sto si ti nama je svima lose, ko da zivimo pre 5000 godina pa se djelimo u neka plemena, ja nikada nezovem Srbe iz Srbije " Srbijance " a koliko ti vidim zoves srbe iz krajine i republike srpske " hrvate " i " bosance ". I nemjesaj se dje ti nije mjesto. A sad brisi dalje ...[/quote]

Dinarski-Vuk schrieb:
to od ovih hrvata i bosancaca sto misle da su srbi, a mi u matici nismo srbi, vec srbijanci :lol: :lol:

ja bih njih preko drine nazvao indijancima, a nama neka ostane to sto jesmo - SRBI !! 8) 8)

znaci po njihovom su hrvati iz hrvatske ustvari, hrvatijanci a ovi iz BiH, hrvati!! :? :lol:

Nemas blage veze idiote jedan zbog takvih kao sto si ti nama je svima lose, ko da zivimo pre 5000 godina pa se djelimo u neka plemena, ja nikada nezovem Srbe iz Srbije " Srbijance " a koliko ti vidim zoves srbe iz krajine i republike srpske " hrvate " i " bosance ". I nemjesaj se dje ti nije mjesto. A sad brisi dalje ...
[/quote]

Ko ga jebe on je komunisticko govno :wink:

Dinarski-Vuk schrieb:

Nemas blage veze idiote jedan zbog takvih kao sto si ti nama je svima lose, ko da zivimo pre 5000 godina pa se djelimo u neka plemena, ja nikada nezovem Srbe iz Srbije " Srbijance " a koliko ti vidim zoves srbe iz krajine i republike srpske " hrvate " i " bosance ". I nemjesaj se dje ti nije mjesto. A sad brisi dalje ...
[/quote]

ovo za srbijance sam odavno cuo da nas tako zovete - i ne pravi se lud kao da sam ja taj izraz izmislio!! nego pitaj svoje sugradjane zasto do toga doslo, da se vi od nas difercirate. nismo mi "srbijanci" ovu rec za nas izmislili , potome se pitaj sam ko se deli, a u tome ste velemajstori.

Princip_Grahovo schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Ko ga jebe on je komunisticko govno :wink:[/quote]

nasli ste se glupsoni sa brda ili ipak iz sume?! :?

Secondos schrieb:
Princip_Grahovo schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Ko ga jebe on je komunisticko govno :wink:

nasli ste se glupsoni sa brda ili ipak iz sume?! :?[/quote]

Sto posto si ti neki iz Pozarevca! il iz kog si grada u srbiji?

Ovo za srbijance sam odavno cuo da nas tako zovete - i ne pravi se lud kao da sam ja taj izraz izmislio!! nego pitaj svoje sugradjane zasto do toga doslo, da se vi od nas difercirate. nismo mi "srbijanci" ovu rec za nas izmislili , potome se pitaj sam ko se deli, a u tome ste velemajstori.

Kao prvo secondos, nema toga kod mene " Srbijanac " ,
" Srpski Bosanac " , " Hrvatski Srbin " itd. Srbin je Srbin :!: Tu nema diskusije.

Kao drugo znam ja da ima nekih koji nazivaju Srbe iz Srbije
" Srbijance" ja to nepodrzavam ali upitaj se koliko " tvoji sugradjani " zove nas srbe iz Krajine i Republike Srpske kao " hrvate " i " bosance " i kazu da nisu pravi srbi ?

Zasto " nismo kao pravi srbi " ? Jel zato sto nepricamo " ekavski " ? A oces jos nesto cuti kad su izbeglicke kolone stigli u srbiji pa pljuvali po izbjeglicama i vikali " Ustaske Picke " ? Jel to ono CCCC?
A ti nas gledaj dalje kao " indijance preko drine " ili " stoku " pokazuje samo jos vise nasu " Slogu "
:!:

Dinarski-Vuk schrieb:
Ovo za srbijance sam odavno cuo da nas tako zovete - i ne pravi se lud kao da sam ja taj izraz izmislio!! nego pitaj svoje sugradjane zasto do toga doslo, da se vi od nas difercirate. nismo mi "srbijanci" ovu rec za nas izmislili , potome se pitaj sam ko se deli, a u tome ste velemajstori.

Kao prvo secondos, nema toga kod mene " Srbijanac " ,
" Srpski Bosanac " , " Hrvatski Srbin " itd. Srbin je Srbin :!: Tu nema diskusije.

Kao drugo znam ja da ima nekih koji nazivaju Srbe iz Srbije
" Srbijance" ja to nepodrzavam ali upitaj se koliko " tvoji sugradjani " zove nas srbe iz Krajine i Republike Srpske kao " hrvate " i " bosance " i kazu da nisu pravi srbi ?

Zasto " nismo kao pravi srbi " ? Jel zato sto nepricamo " ekavski " ? A oces jos nesto cuti kad su izbeglicke kolone stigli u srbiji pa pljuvali po izbjeglicama i vikali " Ustaske Picke " ? Jel to ono CCCC?
A ti nas gledaj dalje kao " indijance preko drine " ili " stoku " pokazuje samo jos vise nasu " Slogu "
:!:

:tu:

Secondos schrieb:
Princip_Grahovo schrieb:
Dodji u Banja Luci i kazi ej dje ste bosanci pa ce ti leteti glava u bunar :roll:

reci mi ti jos jednom srbijanac pa da ti polomim kicmu!! :roll:

u cemu je svrha ovog prepucavanja?? :roll: :wink:

Dje sam ja tebe nazvao "Srbijanac" :roll: Za mene je svaki Srbin Srbin! ako je iz australije amerike srbije krajine republike srpske il iz kongo :wink:

Zurück
Oben