Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BENKOVAC

Metkovic schrieb:
mafijasiCa schrieb:
Schiptar schrieb:
Wo gibt's diese Postkarten denn zu kaufen? :lol: :lol: :lol:

die habe ich mir mitgebracht aus KRAJINA :thefinger:

auf dem Weg nach Belgrad ?
lachanfall.gif

Boli mene kurac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORETE SANJAT KOLKO GOD HOCETE ALI KRAJINA NE POSTOJI NITI CE IKAT DA POSTOJI HRVATSKA JE HRVATSKA

SLUSAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NOSI BANDOO ONO STO JE TVOJE MI NEDAMO PEDAJ ZEMLJE SVOJE MI NEDAMOO NITI CEMO DATI PIVAJ BRATE PIVAJ BRATE ZIVIJELI HRVATI !!!!!!!!!!!!!!!

BIJEZI BANDO IZ LIJEPE NASE PONESITE I OPANKE VASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nemislim ljudi koji su normalno zivijeli u hrvatskoj mislim cetnike

svi koji postuju Hrvatsku i vole je ko svoju zemlju nek se vrate i nek lijepo u miru zive tamo !!!!
J

OJ HRVATSKO LIJEPO TI JE IME SVAKI HRVAT PONOSI SE NJIME

CUVAJ BOZE NASE SOKOLOVE STO SE HRABRO ZA HRVATSKU BOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

LAKO TI JE PREPOZNAT HRVATA KRUNICA MU VISI OKO VRATA

Postujem sve nacije imam Prijatelje Pun kurac ali ovaj Forum mene tolko nabrija Jebem vam BENKOVAC I SVE POD SPISKU popeliste mi se na Kurac stim Sta provozirate da je to SRPSKO KAD NIJE SRPSKO zivite Gdje god hocete Boli me kurac ali nedirajte Hrvatsku zemlja vam nije nista uradila budite sretni da smijete Prekoracit tamo jer tako nesto nema u srbiji budite sretni da ste tamo bili ili smijete i sad bit nema vece Lijepote od Zemalja Na balkanu od Hrvatske

Ah i Bosne je tu isto Lijepa

TORCIDA schrieb:
Boli mene kurac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORETE SANJAT KOLKO GOD HOCETE ALI KRAJINA NE POSTOJI NITI CE IKAT DA POSTOJI HRVATSKA JE HRVATSKA

SLUSAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NOSI BANDOO ONO STO JE TVOJE MI NEDAMO PEDAJ ZEMLJE SVOJE MI NEDAMOO NITI CEMO DATI PIVAJ BRATE PIVAJ BRATE ZIVIJELI HRVATI !!!!!!!!!!!!!!!

BIJEZI BANDO IZ LIJEPE NASE PONESITE I OPANKE VASE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nemislim ljudi koji su normalno zivijeli u hrvatskoj mislim cetnike

svi koji postuju Hrvatsku i vole je ko svoju zemlju nek se vrate i nek lijepo u miru zive tamo !!!!
J

Koji kreten :roll:

Zurück
Oben