Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

BENKOVAC

Gugica schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Hehe vjerujem ti, bio sam pre dvije godine u Benkovcu, u Obrovcu je vec malo duze, znam kako je tamo, i ona okolna sela, jbg malo izgleda tuzno, srusene kuce ovo ono, al inace Ravni Kotari mi se jako svidjaju :wink:

Moj Djed je bio ove godine u Benkovcu, na ovom " Benkovackom Sajmu " cuo si sigurno za to, znas koliko ljudi se tu skupi ... :wink:

Pa sta ces...tamo su svakako vecinom seljaci...necudi me da izgleda "malo tuzno"...a najgore je da moji starci imaju u toj okolini kucu :mrgreen:
Taman u srdini izmedu obrovca i benkovca :mrgreen:

I te kako to znam :mrgreen:
Ali meni se nesvida tu...pjandure koje trazu belaja imam ovdje u njemackoj dosta...netrebam da idem tamo samo zbog toga :wink: :mrgreen:

Gornji Karin je lipo misto, samo sto ima previse Posavaca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
Gugica schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Hehe vjerujem ti, bio sam pre dvije godine u Benkovcu, u Obrovcu je vec malo duze, znam kako je tamo, i ona okolna sela, jbg malo izgleda tuzno, srusene kuce ovo ono, al inace Ravni Kotari mi se jako svidjaju :wink:

Moj Djed je bio ove godine u Benkovcu, na ovom " Benkovackom Sajmu " cuo si sigurno za to, znas koliko ljudi se tu skupi ... :wink:

Pa sta ces...tamo su svakako vecinom seljaci...necudi me da izgleda "malo tuzno"...a najgore je da moji starci imaju u toj okolini kucu :mrgreen:

Ali meni se nesvida tu...pjandure koje trazu belaja imam ovdje u njemackoj dosta...netrebam da idem tamo samo zbog toga :wink: :mrgreen:

Gornji Karin je lipo misto, samo sto ima previse Posavaca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nezaboravi Janjevce po Kistanju :D

Dinarski-Vuk schrieb:
Gugica schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Nezaboravi Janjevce po Kistanju :D

Dobro Kistanje, al Karin je nesta drugo! :D

Ma da ti nemislis mozda "Pravoslavaca" ha :mrgreen: :wink:

Zezam se :wink:

Pravo da ti kazem...ono je selendra izmedu sela!!!

Sta vec ima u Karinu???

"Ljekovito Blato"

Hvala...1000 baba i deda...i tri kafica koji su vrjedni da ih zoves "kafic"

Orthodoxe Kirchen in der Umgebung Benkovac

Brgud-CRKVA SV. PREPODOBNOG LAZARA (1682.)

Brgud.jpg

Ceranje Gornje-CRKVA SV. PROROKA ILIJE (1712.)

Ceranje.jpg

Kolarina-CRKVA PREPODOBNE PARASKEVE (1682)

Kolarina.jpg

Kožlovac-CRKVA SV. NEDELJE - 19. VIJEK

Kozlovac.jpg

Miranje Gornje-HRAM SV. ARHANGELA MIHAILA (1497)

Miranje_sv_Mihailo.jpg

Bilišani-HRAM ROĐENJA PRESVETE BOGORODICE

Bilisani.jpg

Bilišani-HRAM SV. JOVANA KRSTITELJA

Bilisani_Sv_Jovan.jpg

Jagodnja-CRKVA SV. SIMONA MONAHA (1868.)

Jagodnja.jpg

Lišane Tinjske-CRKVA SV. TROJICE (1854.)

ListaneT2.jpg

ListaneT1.jpg

Medviđa-HRAM MALE GOSPOJINE MEDVIĐA

Medvidja_Mala_Gospojina.jpg

Zelengrad-CRKVA SV. AP. PETRA I PAVLA

Zelengrad.jpg

Žegar-HRAM SV. VELIKOMUČENIKA GEORGIJA

Zegar.jpg

Žegar-CRKVENI DOM

Crkveni_dom_Zegar.jpg

Žegar-PAROHIJSKI DOM

Parohijski_dom_Zegar.jpg

Biljane-CRKVA SV. VLK. GEROGIJA (1537.)

Biljane.jpg

Islam Grčki-CRKVA SV. VLK. GEORGIJA (1675.)

IslamGrcki.jpg

Donji Karin-HRAM SV. KIRIKA I JULITE (1537.)

Karin1.jpg

Donji Karin-CRKVENI DOM

Karin_Donji_Crkvena-kuca.jpg

Gornji Karin(Im Jahr 1995 waehrend der Aktion Oluja dem Erdboden gleichgemacht)-HRAM SV. NEDELJE (1985.)

Karin2.jpg

Kašić(Im Jahr 1993 waehrend der Aktion Maslenica beschaedigt)-HRAM SV. ILIJE (1872)

Kasic.jpg

Smilćić(Im Jahr 1992 beschaedigt)-CRKVA SV. ARH. MIHAILA (1984.)

Smilcic.jpg

Zemunik(Im Jahr 1993 waehrend der Aktion Maslenica dem Erdboden gleichgemacht)-CRKVA SV. SAVE 19 VIJEK

Zemunik.jpg

Crno(Im Jahr 1993 waehrend der Aktion Maslenica dem Erdboden gleichgemacht)-CRKVA SV. SAVE 19 VIJEK

Crno.jpg

Poljica-CRKVA ROĐENJA PRESVETE BOGORODICE (1868.)

Poljica.jpg

Smoković(Im Jahr 1993 waehrend der Aktion Maslenica dem Erdboden gleichgemacht)-CRKVA SV. VLK. GEORGIJA (1567.)

Smokovic.jpg

Tribanj_Šibuljina-CRKVA SV. ARH. MIHAILA (1865.)

Tribanj.jpg

Tribanj_Šibuljina-CRKVA SV. TROJICE (KAPELA NA GROBLjU)(1830.)

Tribanj2.jpg

Zurück
Oben