Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

BENKOVAC

Dinarski-Vuk schrieb:
Forelle schrieb:
Als ich bei der HV war hatte ich einen "razvodnik"(Obergefreiter) aus Benkovac. Komme aber nicht mehr auf seinen Namen.

Aha wieder einer der Krieg im Internet geführt hatte :roll:

PS: Dali ti mozda nebolujes od PTSP-a junacino ....

Und kann es sein dass du unter leseschwäche leidest ?
Anders ist dein "Kommentar" nicht zu erklären.

IMG_5036.jpg

Hat man in Deutschland auch so gestylte Fahrzeuge bei der Feuerwehr (Vatrogasci) 8) ? Glaube kaum...

Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
@Ravnokotarski-Vuk

Hvala na slikama, samo me srce zaboli kad vidim nase srusene i spaljene crkve ....

to treba svakog srbina da boli !

Trebalo bi ali ovdje u forumu imas nekih ako ih mozes zvati jos srbinom kao nas junak " TigerS " koji samo zna slati neke svabske vijesti a nema blage veze sta uopste salje !!

I jos nesto, kad neko otvori temu u vezi naprimer Mladica, prvi je koji psuje na njega !!!
A kad su teme o "ne-srpskim" generalima, e onda ta kurva cuti posto misli, ako nesto "pogresno " kaze, da ce ga svi zamrziti ili zakucati pred vratima i docekati ga s nozem :roll:

E to je ta vrsta koja lize dupe drugima a psuje po Srbinu !!

Dinarski-Vuk schrieb:
Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
@Ravnokotarski-Vuk

Hvala na slikama, samo me srce zaboli kad vidim nase srusene i spaljene crkve ....

Trebalo bi ali ovdje u forumu imas nekih ako ih mozes zvati jos srbinom kao nas junak " TigerS " koji samo zna slati neke svabske vijesti a nema blage veze sta uopste salje !!

I jos nesto, kad neko otvori temu u vezi naprimer Mladica, prvi je koji psuje na njega !!!
A kad su teme o "ne-srpskim" generalima, e onda ta kurva cuti posto misli, ako nesto "pogresno " kaze, da ce ga svi zamrziti ili zakucati pred vratima i docekati ga s nozem :roll:

treba prvo da cistimo Brankovice u nasim redovima, tek onda Srbija moze da zasija u punom sjaju...nego imam dve Knjige o unistenim Crkvama sirom NDH za vreme 1991, ako te zanima skenirati cu ih, pa cu da ih posaljem vebmasterima stranice Krajinaforce-a

Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
@Ravnokotarski-Vuk

treba prvo da cistimo Brankovice u nasim redovima, tek onda Srbija moze da zasija u punom sjaju...nego imam dve Knjige o unistenim Crkvama sirom NDH za vreme 1991, ako te zanima skenirati cu ih, pa cu da ih posaljem vebmasterima stranice Krajinaforce-a

Tako je slazem se, dosta nam Brankovica !!!
Ozbiljno ? E brate moze ako nebi bio problem skeniraj i posalji bio bi jako zahvalan ! Webmasteri sa krajinaforca to ce odma postaviti a mogao bi i ovjde ...

Jesu te knjige na cirilici ili latinici ? Mislim znam jedno i drugo al pitam ovako sa strane ...

Ovaj jel imas i knjigu od Milisava Sekulica Knin je pao u Beogradu mozda ?

Dinarski-Vuk schrieb:
Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Venom schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
@Ravnokotarski-Vuk

Tako je slazem se, dosta nam Brankovica !!!
Ozbiljno ? E brate moze ako nebi bio problem skeniraj i posalji bio bi jako zahvalan ! Webmasteri sa krajinaforca to ce odma postaviti a mogao bi i ovjde ...

Jesu te knjige na cirilici ili latinici ? Mislim znam jedno i drugo al pitam ovako sa strane ...

Ovaj jel imas i knjigu od Milisava Sekulica Knin je pao u Beogradu mozda ?

jedna je cela na engleskom zove se " War damage sustained by orthodox churches in Serbian Areas of Croatia 1991" a druga je srpsko-engleska na cirilici sa prevodom u engleski, knjiga se zove "Duhovni Genocid - Spiritual Genocide"

skenirati cu ih ali to malo traje, imao sam tu knjigu Sekulica ali neznam gde je, moram da je potrazim

Zurück
Oben