Aga kendini bir tanit, kim ile yaziyor musum, bunu bilmek isterim.usta 10 yil sonra ne olur ne olmaz,ama bence Mhp hic basa gelemicek gelmezde insallah.Türkiye artik dagiliyor hergün yeni bir bok cikiyor
Aga kendini bir tanit, kim ile yaziyor musum, bunu bilmek isterim.
Bence milliyetcilik önemli, ama dar kafali milliyetcilik degil,
kemalist-milliyetcilik, ama ayni zamanda müslüman oldugumuzu unutmamaliyiz.
Yani hic bir parti simdi iyi degil, ama iyi bir parti varsa su an o da MHP dir
Ben de Caglar, memnun oldum.Kardes ben Sinan senide tanimak isterim.
Dedigin gibi milliyetcilik önemli ama dar kafali milliyetcilik degil! $uan Mhp´nin politikasi dar kafaliginda´da öte.
Mhp basa gelirse türkiye tam batar,bir ic savas cikmasi olasi cok yüksek
Kardes ben Sinan senide tanimak isterim.
Dedigin gibi milliyetcilik önemli ama dar kafali milliyetcilik degil! $uan Mhp´nin politikasi dar kafaliginda´da öte.
Mhp basa gelirse türkiye tam batar,bir ic savas cikmasi olasi cok yüksek
usta 10 yil sonra ne olur ne olmaz,ama bence Mhp hic basa gelemicek gelmezde insallah.Türkiye artik dagiliyor hergün yeni bir bok cikiyor
Herseyi sata sata, ülkenin geleceginin icine etti.Mhp basa gelince Türkiye batar. Belki siz bilmezsinin ama Mhp 1998 lerde de Iktidardaydi. Adamlar Türkiyenin anasini aglatti tüm bankalari Soyup Sogana cevirdiler. Ama Bir söz var" yigidi vur ama hakkini yeme ". Erdogan Türkiyeye cok sey kazandirdi. 8 sene icinde Türkiyeyi Dünyada sözü dinlenir bir Ülke haline getirdi adam daha ne yapsin be insaf
Kardes Türkiye o kadar kolay dagilacak bir Ülke deil kafani yorma
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen