Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

BiH - Hrvatska

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
elvir bolic je dokazao da je on do sad najbolji strijelac kojeg je BIH ikad imala !!! u 49 igrama je dao 24 golova ako je to za tebe lose onda nisi normalan.

a gledaj ti koliko godina elvir bolic ima, sad ce u oktobru 36 godina imati.
jeste dokazo ali tada je igro u dobrom klubu sta dzemo dosad nije. i ako bog da nece nikada.
a de mi odgovori na pitanje igrali hrgovic sa srcem za repku. jer si ipak reko oni koji su promijenili misljenja o bojkotu da igraju jer vole bosnu i igraju srcem.

PS. hier damit du die frage wegen hrgovic besser beantworten kannst!
http://www.slobodnadalmacija.com/20070824/sport03.asp

pa ti si reko da muharemovic nikada nije igro u a-repki.
ja sam ga bogami vidijo na terenu protiv malte.
a koju si ti tekmu gledo ja neznam.

• 1 Adnan Gušo
  • 7 Vedin Musić
  • 18 Mirko Hrgović
  • 28 Boris Pandža
  • 16 Ivan Radeljic
  • 11 Darko Maletić
  • 4 Dario Damjanović
  • 10 Zvjezdan Misimović
  • 25 Elvir Rahimić
  • 9 Zlatan Muslimović
  • 23 Edin Džeko
eto ti igraci koji su od pocetka igrali protiv malte, jel kasnije unisao neznam.

• 1 Adnan Gušo
  • 7 Vedin Musić
  • 18 Mirko Hrgović
  • 28 Boris Pandža
  • 16 Ivan Radeljic
  • 11 Darko Maletić
  • 4 Dario Damjanović
  • 10 Zvjezdan Misimović
  • 25 Elvir Rahimić
  • 9 Zlatan Muslimović
  • 23 Edin Džeko
eto ti igraci koji su od pocetka igrali protiv malte, jel kasnije unisao neznam.
kasnije je uniso ali ti kazes da nije igro.

jeste dokazo ali tada je igro u dobrom klubu sta dzemo dosad nije. i ako bog da nece nikada.
a de mi odgovori na pitanje igrali hrgovic sa srcem za repku. jer si ipak reko oni koji su promijenili misljenja o bojkotu da igraju jer vole bosnu i igraju srcem.

PS. hier damit du die frage wegen hrgovic besser beantworten kannst!
http://www.slobodnadalmacija.com/20070824/sport03.asp

kad su bili kvalifikacije sa SP06 bolic je igrao za istanbulspor u 2.ligi turske i dao je u 10 igrama 5 golova.

kod hrgovica sam uvijek znao da nikad nece biti pravi bosanac, on nista nema s bosnom, rodjen je u hrvatskoj. jedino sta je imao s bosnom je sto je igrao za siroki brijeg.
ja njega i nikad nisam volio vidjeti u bosanskom dresu, ali eto sta ces kad trenutno nema bolje alternative.

kad su bili kvalifikacije sa SP06 bolic je igrao za istanbulspor u 2.ligi turske i dao je u 10 igrama 5 golova.

kod hrgovica sam uvijek znao da nikad nece biti pravi bosanac, on nista nema s bosnom, rodjen je u hrvatskoj. jedino sta je imao s bosnom je sto je igrao za siroki brijeg.
ja njega i nikad nisam volio vidjeti u bosanskom dresu, ali eto sta ces kad trenutno nema bolje alternative.
nema zato sto smo mi benest narod i podrzavamo ovu repku. ako pobjedi hrgovic bajic i co. su odma ispred bajramovica, barbareza, brazze itd.
zato nikada necemo imati pravu repku.
ali .....

Muslimovic war Klasse für sich, Misimovic und Zeba gut, Hrgovic viel gelaufen (immerhin), Dzeko um was zu zeigen zu kurz eingesetzt, der braucht Zeit, Rahimic ging auch in Ordnung, alles andere war schlecht, ich fragte mich wo den eigentlich Music geblieben war? ::?

Zurück
Oben