Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosna vs Portugal Play Off's

koga briga sta ti mislis i sta ti mrzis? Ti si obicni kompleksas koji nema sanse da bude jedan dan normalan.
Navijaj ti za koga hoces, a mi cemo navijati za koga mi hocemo.
A samo ne lazi, da svi hrvati iz bosne navijaju za portugal, dubre jedno mucko, jebo te kriz

ts ts, decko...

161673_100001504466676_1186155_q.jpg
djubre... djubre mucko :lol:

seri seri golube bijeli

evo, ja cu ti se sljedece lito prosetat u zenici, u centru i pokraj islamskog centra u dresu hrvatske... i ako me neko prebije ja tebi 500 eura, jel posteno?

p.s. jebo li te portugal u cmooor

e da, sad malo tocnije procitah... zasto bi neko uopoce dolazija u dresu hrvatske reprezentacije (ili jos gore dinama ili hajduka) kad igra bosna? da ce se nac neki pojedinac koji ce ga povuc za uho to je normalno... ili dodji ti jednom u spilt kad igra repka u dresu dinama ili obrnutu... mislis da ces proc liso? ih, budalastog co'eka...

koga briga sta ti mislis i sta ti mrzis? Ti si obicni kompleksas koji nema sanse da bude jedan dan normalan.
Navijaj ti za koga hoces, a mi cemo navijati za koga mi hocemo.
A samo ne lazi, da svi hrvati iz bosne navijaju za portugal, dubre jedno mucko, jebo te kriz

[smilie=kiss of lov:[smilie=kiss of lov:

Najmrže mi je kad ovi Hrvati iz Hrvatske navijaju za BiH. Molim Vas, dođite u dresu Hrvatske reprezentacije ili Dinama ili Hajduka u Zenicu kad igra BiH, pa ako prohodate po gradu i nitko vam ne razbije glavu 100€ je od mene. Pa cijeli stadion pjeva ubij četnika i ustašu dok na terenu igra Misimović (Srbin) i Papac (Hrvat). Jel to normalno? Čovjek navija na stadionu skupa s navijačima BiH, ima dres BiH, urla ko lud Bosna, Bosna! i u jednom trenutku mu iz majice ispadne lančić i na njemu križ. Kakve je batine popio... Pa ljudi moji, otvorite oči. Kakva BiH. SVI Hrvati iz BiH navijaju za Portugal!!! Forca Ronaldo, Pepe, Nani....

Jebem de u dupe govnasto..laber nicht über Zenica, das ist die tolleranteste Stadt in BiH.

Und verbreite wo anders deine Kindergeschichte.... du nachgeburt weißt nicht mal was ustasa und cetniks sind

Ich hoffe morgen auf die Aufstellung

---------------------Begovic------------------------
Zahrirovic-----Spahic---------Pandza-------Papc
--------------------Rahimic-----------------------
----Pjanic---------Misimovic-------Medunjanin
------------Ibisevic----------Dzeko--------------

Ich hoffe morgen auf die Aufstellung

---------------------Begovic------------------------
Zahrirovic-----Spahic---------Pandza-------Papc
--------------------Rahimic-----------------------
----Pjanic---------Misimovic-------Medunjanin
------------Ibisevic----------Dzeko--------------

Schon bissl offensiv, findste nicht? Und wo ist Lulic?

Schon bissl offensiv, findste nicht? Und wo ist Lulic?

So ist es perfekt, wir brauchen ein Tor und bei so einer aufstellung muss man nicht auf nur eins hoffen und wir haben gesehen wie es das Spiel am Freitag beeinflusst hat.... ich würde sogar Darko Maletic an Zahirovic stelle spielen lassen, er hat am Freitag das Spiel zum laufen gebracht, alleine wie er gepowert hat und dann der alleingang ins Mittelfeld, er hat Leben ins Spiel gebracht, aber man kann ihn auch nach der Halbzeit spielen lassen. Lulic kann auch ein Zahirovics stelle

So ist es perfekt, wir brauchen ein Tor und bei so einer aufstellung muss man nicht auf nur eins hoffen und wir haben gesehen wie es das Spiel am Freitag beeinflusst hat.... ich würde sogar Darko Maletic an Zahirovic stelle spielen lassen, er hat am Freitag das Spiel zum laufen gebracht, alleine wie er gepowert hat und dann der alleingang ins Mittelfeld, er hat Leben ins Spiel gebracht, aber man kann ihn auch nach der Halbzeit spielen lassen. Lulic kann auch ein Zahirovics stelle
Ich würde zu erst mit einem 4-2-3-1 anfangen , mit Zahirovic als RV, Spahic und Jahic als IV, Papac als LV, 2 DM mit Rahimic und Medunjanin, RM Pjanic, ZM Misimovic und als LM Lulic. ST Dzeko. Die Aufstellung würde ich dan in ein 4-1-3-2 ändern , wenn wir zurückliegen oder es noch 0:0 steht nach einer gewissen Zeit . Dann wäre Medunjanin raus und dafür Ibisevic als 2 Stürmer drin.

Zurück
Oben