bosanac1505
BOSANAC
Najmrže mi je kad ovi Hrvati iz Hrvatske navijaju za BiH. Molim Vas, dođite u dresu Hrvatske reprezentacije ili Dinama ili Hajduka u Zenicu kad igra BiH, pa ako prohodate po gradu i nitko vam ne razbije glavu 100€ je od mene. Pa cijeli stadion pjeva ubij četnika i ustašu dok na terenu igra Misimović (Srbin) i Papac (Hrvat). Jel to normalno? Čovjek navija na stadionu skupa s navijačima BiH, ima dres BiH, urla ko lud Bosna, Bosna! i u jednom trenutku mu iz majice ispadne lančić i na njemu križ. Kakve je batine popio... Pa ljudi moji, otvorite oči. Kakva BiH. SVI Hrvati iz BiH navijaju za Portugal!!! Forca Ronaldo, Pepe, Nani....
Einfach nicht drauf reagieren, wieder ein Trottel der auf Ärger aus ist und nichts zu tun hat ausser Scheiße zu verbreiten, Leute zu provozieren und versuchen Ärger anzustiften.
Alleine deine Signatur sagt schon alles, manche Menschen verstehe ich wirklich nicht!!!!
Oder hast du vllt irgendwas mit Portugal zu tun, bzw jemals schon mal zu Portugal gehalten? Ich bin mir sehr sicher, dass dies nicht der Fall ist...