Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosna vs Portugal Play Off's

Nein ich meine deine Schreibweisse, ich habe das Gefühl es schreiben mehrere Personen von deinem Account, denn manchmal schreibst du wirklich gute Beiträge jedenfalls glaube ich das, und manchmal da frage ich mich hat er das jetzt wirklich so geschrieben :S

Ich hoffe du nimmst es nicht falsch auf ;)
den gleichen gedanken hatte ich auch

Najmrže mi je kad ovi Hrvati iz Hrvatske navijaju za BiH. Molim Vas, dođite u dresu Hrvatske reprezentacije ili Dinama ili Hajduka u Zenicu kad igra BiH, pa ako prohodate po gradu i nitko vam ne razbije glavu 100€ je od mene. Pa cijeli stadion pjeva ubij četnika i ustašu dok na terenu igra Misimović (Srbin) i Papac (Hrvat). Jel to normalno? Čovjek navija na stadionu skupa s navijačima BiH, ima dres BiH, urla ko lud Bosna, Bosna! i u jednom trenutku mu iz majice ispadne lančić i na njemu križ. Kakve je batine popio... Pa ljudi moji, otvorite oči. Kakva BiH. SVI Hrvati iz BiH navijaju za Portugal!!! Forca Ronaldo, Pepe, Nani....

Najmrže mi je kad ovi Hrvati iz Hrvatske navijaju za BiH. Molim Vas, dođite u dresu Hrvatske reprezentacije ili Dinama ili Hajduka u Zenicu kad igra BiH, pa ako prohodate po gradu i nitko vam ne razbije glavu 100€ je od mene. Pa cijeli stadion pjeva ubij četnika i ustašu dok na terenu igra Misimović (Srbin) i Papac (Hrvat). Jel to normalno? Čovjek navija na stadionu skupa s navijačima BiH, ima dres BiH, urla ko lud Bosna, Bosna! i u jednom trenutku mu iz majice ispadne lančić i na njemu križ. Kakve je batine popio... Pa ljudi moji, otvorite oči. Kakva BiH. SVI Hrvati iz BiH navijaju za Portugal!!! Forca Ronaldo, Pepe, Nani....

armer Beitrag:^^:

außerdem, wieso bringst du als Beispiel Misimovic und Papac, die sich beide als Bosnier sehen:-k

Wer lesen kann , ist klar im Vorteil debilčino jedna ..

hier du opfer, schreibst "Srbin" und "Hrvat" anstatt Bosanac, du Rentner-Achsel:birdman:

maa ko te jebe, navijaj za Portugal, mozda ce ti i Ronaldo poslati poljubac preko Televizije:^^:

Zurück
Oben