Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnien & Herzegowina VS. Türkei (Bosna - Turska) 09.09.09 in Zenica/Stream/Info/TAB

Wer wird gewinnen?

• Umfrageteilnehmer
    16
  • Umfrage geschlossen .
Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Also kamen die West-Mostarci nicht dazu, ihre Türkei-Flaggen auszupacken und einen Sieg Türkeis zu feiern :mrgreen:

Boli mene briga jel Goranac, ili Srbin ili crno gorac, koje veze to ima?

Frag mich echt, was der mit seinem dummen Beitrag wollte, Serbischer Spieler, wir wissen das er Serbe ist, aber er spielt für BiH und hat die Bosnische Nationalität.

find dich damit ab, er ist ein bosnisches Talent, kein serbisches.

Mir ist es völliog egal, woher der Spieler ist, solange er für Serbien spielt.
Was sollen dann erst die Deutschen sagen?
Ihr halbes Team besteht aus Ausländenern!

Ne, ich frage wirklich. Ist doch voll scheisse sowas, dann treten ja die Top Mannschaften gegen die schlechten an. Ok, damit stellt man sicher das auch wirklich die guten weiterkommen.

Hat BiH noch eine chance 4 zu werden, also in den 1 Topf zu kommen?

er soll eine quelle posten wo das mit den töpfen steht wie die eingeteilt werden. solang er das nicht tut, glaub ich meiner FIFA quelle wo nur steht "Auslosung" und nix von Töpfen. ;)

Baraž, baraž
5_Picture_017.jpg
"Terim mi je rekao da me voli, ja sam mu rekao isto, ali tiho, jer me zovu Ćiro pederu"

Još kad prorade Vedo i Džeko...

Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 10.09.09. 08:40.
Bod k'o kuća, složiće se mnogi nakon sinoćnje utakmice između Bosne i Hercegovine i Turske. Bod s kojim su naši Zmajevi došli tako blizu željenog cilja, a to je plasman na jedno veliko svjetsko fudbalsko takmičenje.

Nakon susreta, čovjek koji je uz naše fudbalere najzaslužniji za strelovit uspon fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, sijao je od sreće.

"Ovo je bila naša pobjeda", kaže Ćiro. "Ostvarili smo zacrtano, a to su barem četiri boda iz utakmica sa Armenijom i Turskom. Sada se okrećemo Estoniji".

Estonija je selekcija koju su Zmajevi 10. septembra prošle godine na Bilinom polju osramotili sa 7:0. Selektor BiH uvjeren je da nam Estonci nisu prepreka.

"Ama ja vas uvjeravam da ćemo sačuvati četiri boda prednosti nad Turskom. Dugo smo kukali kako nam je odbrana najslabija karika u ekipi, a evo sad se ispostavilo da nam je taj dio možda i najjači. Ipak, od Estonije ima još mjesec dana i do tada će se u takmičarsku formu vratiti Vedad Ibišević i Edin Džeko, koji su nam bili udarna snaga. Kad oni proigraju, svi nas se trebaju plašiti", optimističan je Ćiro.

Baraž, baraž
5_Picture_017.jpg
"Terim mi je rekao da me voli, ja sam mu rekao isto, ali tiho, jer me zovu Ćiro pederu"

Još kad prorade Vedo i Džeko...

Piše: M. Dautbegović
Četvrtak, 10.09.09. 08:40.
Bod k'o kuća, složiće se mnogi nakon sinoćnje utakmice između Bosne i Hercegovine i Turske. Bod s kojim su naši Zmajevi došli tako blizu željenog cilja, a to je plasman na jedno veliko svjetsko fudbalsko takmičenje.

Nakon susreta, čovjek koji je uz naše fudbalere najzaslužniji za strelovit uspon fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, sijao je od sreće.

"Ovo je bila naša pobjeda", kaže Ćiro. "Ostvarili smo zacrtano, a to su barem četiri boda iz utakmica sa Armenijom i Turskom. Sada se okrećemo Estoniji".

Estonija je selekcija koju su Zmajevi 10. septembra prošle godine na Bilinom polju osramotili sa 7:0. Selektor BiH uvjeren je da nam Estonci nisu prepreka.

"Ama ja vas uvjeravam da ćemo sačuvati četiri boda prednosti nad Turskom. Dugo smo kukali kako nam je odbrana najslabija karika u ekipi, a evo sad se ispostavilo da nam je taj dio možda i najjači. Ipak, od Estonije ima još mjesec dana i do tada će se u takmičarsku formu vratiti Vedad Ibišević i Edin Džeko, koji su nam bili udarna snaga. Kad oni proigraju, svi nas se trebaju plašiti", optimističan je Ćiro.

Kann mir das mal jemand bitte kurz zusammenfassen? Nicht jeder ist der Weltsprache bosnisch mächtig. Danke!

[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Zurück
Oben