BlackJack
neznam šta se neki kurče sa tim jebenim korenjem, koda si ti nešto činio za to, slučajno se tu rodio gdje jesi i to je sve.
RS (niti Herceg-Bosna) nemože postojat, jedino van BiH, pa ako hoćete nosite je van.
ma opusti se.. jebe mi se, znas
nego nisam veceras karao pa sam nervozan, doso cisto onako da podjebavam dzeka velikog bosanskog ljiljanskog ratnika...
a sto se korena tice, pazi. ako vec dzeko i ekipa hoce da se ponose i kurce sa nekim kraljevima tvrtkom i kotomaricima i sta ja znam, neka lepo prihvate da su oni hriscanski kraljevi bili - i mirna bosna.
nego mi sa jedne strane glume neke muslimane ovo ono, a sa druge kao imaju slavnu istoriju sa hriscanskim kraljevima !!!
(koji su ratovali sa ljudima poput niih - muslimanima)
u grobu bi se prevrtali...
ma daj... svi se ovde napalili na neku genetiku, na neku istoriju, necije potomstvo itd. itd. kao da su im dede i babe bili kraljevi bosne...
koji moj kurac oni imaju bilo sta zajednicko sa kraljevinom bosnom ?
samo sto je dzeko glup da to shvati
dzeku je i svaki homosapijens ili homoerektus ili cak australopitekus koji je slucajno pre 3684587 godina prekoracio bosnu, ili ne daj boze cucnuo da sere u bosni, automatski bosanac... konstantujemo - ljudi poticu od majmuna, a majmuni su bosanci... tako da - svi smo mi bosanci...