Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bosnische Feldheeren, Krieger und Persönlichkeiten

Reko sam ti da ne lazes da sam lose prico nego samo istinu sta je bilo dok je Celo vlado i to nije nista lose bilo nego sam reko da su vecina Sandzaklija dobri Bosnjaci i nikada nisam reko Sandzaklije su svi lopovi.
Jos jednom ti kazem nemoj da lazes

Kako nisi viko si da su Sandzaklije bili sajedno sa Albancima Lopovi pa hi sceo celo da hi otero jel nesto tako pa su odpustili.

I nekada kada sam reko da su Sandzaklije borili sa Bosnu itd dalje sam kako da reknem Geprallt ti meni si reko na tome da kod vas nijedan Sandzaklija nije bijo i davecinja samo dosli sto su imali svojtu i viko si da ni nisu dolazili ponu u rat nego tek kasnije kada se savrsijo .

Eto tvoje Price

Kako nisi viko si da su Sandzaklije bili sajedno sa Albancima Lopovi pa hi sceo celo da hi otero jel nesto tako pa su odpustili.

I nekada kada sam reko da su Sandzaklije borili sa Bosnu itd dalje sam kako da reknem Geprallt ti meni si reko na tome da kod vas nijedan Sandzaklija nije bijo i davecinja samo dosli sto su imali svojtu i viko si da ni nisu dolazili ponu u rat nego tek kasnije kada se savrsijo .

Eto tvoje Price

Dosta je tvoga laza.Ja sam reko ona manjina koji su albancima bili da su protjerani bili od cele i reko sam da je vecina Sandzaklija skupa Bosancima bila i da pricaj nas Bosanski Jezik i da su danas pravi Bosnjaci i nikada nisam reko da Sandzaklije nama nisu pomogli u ratu nego da kod nas u Krajini nisu puno bili,nemoj da okreces rijeci i gluposti da pises ako nesto pricas onda iskreno,dosta mi je odgovarati na tvoju budaljestinu i lazljive price

Dosta je tvoga laza.Ja sam reko ona manjina koji su albancima bili da su protjerani bili od cele i reko sam da je vecina Sandzaklija skupa Bosancima bila i da pricaj nas Bosanski Jezik i da su danas pravi Bosnjaci i nikada nisam reko da Sandzaklije nama nisu pomogli u ratu nego da kod nas u Krajini nisu puno bili,nemoj da okreces rijeci i gluposti da pises ako nesto pricas onda iskreno,dosta mi je odgovarati na tvoju budaljestinu i lazljive price

Da da kako da ne secam sa ja dobro sta si mi prico ali nemari vici da nizi ali dosta je meni da znam sta si reko o nama.

Eto tvoje Price
is ja jetzt egal bitno je dass du dich jetzt endlich mal klar geäußert hast und mit offenen karten spielst.
peace nemojtese vise svadjati mir mir mir niko nije kriv
ich hoffe nur dass albanezi bisschen gelernt hat za zivot nisam ni ja suza al se uci od brata
habt ihr jetzt noch paar helden? jusuf stari oder sowas
zeigt den leuten mal wer bosnjaken sind man
zu SDA brate glaub mir mit denen hab ch mir auch beschäftigt das sind keine verräter. sulejman ugljanin scheint wie ein verräter aber ein wahrer sandzaklija liebt den mann. der sagt zwar der ist nich für unabhängigen sandzak aber nur aus liebe zu bosnien weil dan krieg mit RS ausbricht. das ist ein schlauer mann. nur wegen ihm wird in den schulen in sandzak auf bosnisch unterrichtet und bosnische geschichte. nur wegen ihm gibt es bosnjacko nacionalno vece und nur wegen ihm wurde die sandzak flagge ofiziell. brate da ist viel mehr hinter als du denkst. nenn ihn bitte nicht verräter. SDA DEMOKRATIJA

sandzaklijas haben mehr mit albaner was gemeinsam als mit bosniaken....ist mir bis jetzt so aufgefallen.
quellen? sind die epischen lieder die von sandzaks gesungen werden über mujo hrnjica und djerdj elez alija etwa albanisch? sind die fez albanisch und die kleidung und die dimije? junge leg dich hin das war ein bier zu viel für dich
ch hasse so typen bogami am besten abschieden in die tiefsten berge von macedonien

Da da kako da ne secam sa ja dobro sta si mi prico ali nemari vici da nizi ali dosta je meni da znam sta si reko o nama.

Ti se nesjecas ni ko si ni sta si i ja uvijek iskreno pricam,to svako vamo zna i da bi mislio lose od Sandzaklija ja bi to iskreno reko a ja ne mislim tako,zato nemoj meni neke stvari da podmeces koje nisam reko i iza koje ja nestojim

quellen? sind die epischen lieder die von sandzaks gesungen werden über mujo hrnjica und djerdj elez alija etwa albanisch? sind die fez albanisch und die kleidung und die dimije? junge leg dich hin das war ein bier zu viel für dich
ch hasse so typen bogami am besten abschieden in die tiefsten berge von macedonien

bist du blöd alter ich habe verwandten in sandjak ich weiß bestimmt mehr als du darüber und es stimmt!

Zurück
Oben