Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Bratski odnosi Hrvata i Bošnjaka

Hätten die Amis die Kroaten nicht gezwungen wäre es nie zu diesem "Bündnis" gekommen aber träumt ruhig weiter...
Angeblich leben in BiH sogar nur noch 10% Kroaten bitter...

Hätten die Amis die Kroaten nicht gezwungen wäre es nie zu diesem "Bündnis" gekommen aber träumt ruhig weiter...
Angeblich leben in BiH sogar nur noch 10% Kroaten bitter...

Slavic, ich war froh als du weg warst und nicht mehr deine Lügen verbreitet hast ....

NDH haben auch die Amis erschaffen? ^^

lepo je da mi kazemo lijepo :occasion5:

Slavic, ich war froh als du weg warst und nicht mehr deine Lügen verbreitet hast ....

NDH haben auch die Amis erschaffen? ^^

lepo je da mi kazemo lijepo :occasion5:
Mir egal ob Du das glaubst oder nicht...
Znas sta je lepo, da ja kao Srbin mogu da kazem jedno i drugo cak vuk stefanovic-karadzic je govorio ijekavicom =)
Tut mir leid wenn ich deine heile Welt erschüter, bin bald wieder weg hab grad nur etwas zu viel Freizeit xD

Sa Dodikom počelo jačanje Srpske

MOSTAR - Republika Srpska je realnost sa kojom se cijela BiH mora pomiriti, a štaviše, u sljedećih nekoliko godina može se očekivati jačanje pozicija Banjaluke naspram Sarajeva i Mostara. Taj trend započeo je dolaskom Milorada Dodika na vlast.
130

Ovo je navedeno u uvodnom tekstu zagrebačkog "Večernjeg lista", izdanje za BiH, u kojem se ističe da je Republika Srpska neuništiv entitet.

"Večernji list" navodi da ne postoji nijedan sprovodljiv način ukidanja RS, koja je bila i ostala crvena krpa za nesrpske političare u BiH.

- Već 15 godina Sarajevo, pa i Mostar, opsjednuti su idejom kako ukinuti ili barem naškoditi manjem bh. entitetu. I dok je takva politika poslije rata imala uporište zbog opravdanog nezadovoljstva potpisanim mirovnim sporazumom, posljednjih godina se pretvorila u oružje za najprljavije predizborne kampanje - ističe se u tekstu.

Dodaje se da je Sarajevo pokušavalo godinama da Republike Srpske ne bude ili da je bude u što manjem kapacitetu, ali nije uspjelo.

Prema ovom listu, postoje četiri teorijske mogućnosti kako ugasiti RS: Prva da Srbi sami ugase RS, druga da međunarodna zajednica ugasi RS, treća je vojni pohod na Srpsku i četvrta opcija tiha revizija Dejtonskog sporazuma.

"Večernji list" navodi da su sve navedene opcije nerealne i danas ih ozbiljnima mogu smatrati samo neuračunljivi.

Sa Dodikom po?elo ja?anje Srpske - Novosti - Glas Srpske

Zurück
Oben