Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

ceca kommt am 11.03.2005 nach bochum

yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
BalkanSurfer schrieb:
frka je samo sto dusan ne zna ni njemacki kako treba, a ni srpski tako da je uvijek malo u dilemi :lol:

ma ja znam srpski bolje nego ti turcine

a znas bogami i da vredjas kao da si iz sume izasao, znas li ti i na normalan nacin da komuniciras ili lecis ovde neke komplekse?

de ja vredjam bre? ja nikoga prvog ne vredjam.samo da znas:!:

ps: ajde cas na MSN,zaboravio sam nesto da kazem^^

CAR_DUŠAN schrieb:
BalkanSurfer schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
BalkanSurfer schrieb:
frka je samo sto dusan ne zna ni njemacki kako treba, a ni srpski tako da je uvijek malo u dilemi :lol:

sumnjam, jer ja nisam u njemackoj ucio ;)

sta to ima sa tim.ipak ne znas srpski.ti znas bolje turski.

haha, a kad sam ja to pricao turski? pravi si primitivac dejane, jer ti nikad nista druga ne naumpadne nego samo ista ploca "turcin, balija" a kada je neko hrvat onda predes na "ustasa". ej ti srpski pricas kao da si 2 razreda osnovne zavrsio, tako da ti je bolje da se ne foliras ovde. znas onu poznatu" pametniji si kad sutis". izmisljena za tebe.

CAR_DUŠAN schrieb:
yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

a znas bogami i da vredjas kao da si iz sume izasao, znas li ti i na normalan nacin da komuniciras ili lecis ovde neke komplekse?

rekao si mi vec svoje...tvoj citat:

So was wie dich sollte er (Arkan) mal dran nehmen,verräter Schwein.Lieder ist er tod.

:D :D :D

yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

rekao si mi vec svoje...tvoj citat:

So was wie dich sollte er (Arkan) mal dran nehmen,verräter Schwein.Lieder ist er tod.

:D :D :D

haha.Ja wenn du gegen deine Leute bist die für deine Landsmänner gekämpft haben bist du ein Verräterschwein.Ozbiljno sad,ajde cas na MSN ta te pitam nesto u vezi Ludwig.....

Zurück
Oben