Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Crvena Zvijezda muss in die Amateurliga!!!

• Ersteller Ersteller Cvrcak
  • Erstellt am Erstellt am
Der populaerste serbische Fussball Verein "Crvena Zvezda" muss wegen den hohen Schulden von 25 Mil. Euro, vermutlich in die fuenfte serb. Liga absteigen. Ausser die Schulden werden bis zum 31.05.2009 beglichen. Die Spieler, weil der Club zahlungsunfaehig ist, ihre Gehaelter auch noch nicht erhalten. Boese Zungen behaupten, das Crvena Zvijezda absichtlich ruiniert wird, um ihn spaeter billig zu kaufen.

Es ist so !

Ja kao Delija znam sto se dolje kod njima prica. Miskovic,najbogatiji Srbin svijeta, planira da kupi taj klub al tek kad spadne cijena za nekolko odsto. Bivsi predsjednik recimo Pixi je ukrao Zvijedzi vise nego 10 mil. evra. Razprodao je on u posljednim 3-4 godinama 8 igrace za najnizu cijenu pa sebi trpao ostatak u dzep na primer nad Vidicu je ukrao klubu vise nego dvije mil. evra.

Es ist so !

Ja kao Delija znam sto se dolje kod njima prica. Miskovic,najbogatiji Srbin svijeta, planira da kupi taj klub al tek kad spadne cijena za nekolko odsto. Bivsi predsjednik recimo Pixi je ukrao Zvijedzi vise nego 10 mil. evra. Razprodao je on u posljednim 3-4 godinama 8 igrace za najnizu cijenu pa sebi trpao ostatak u dzep na primer nad Vidicu je ukrao klubu vise nego dvije mil. evra.

Kome pripada uopče taj klub, državi?

Zvezdu nikada niko nece moci ugasiti...a poslanicima preporucujem da vise izglasaju zakon o privatizaciji u Sportu, umesto da raspravljaju o pravima pedera......

Samo je veliko pitanje, gde su nestale sve te pare od generacije koja je osvojila Kup evropskih sampiona 1991...Pa pare od transfera Stankovica, Ognjenovica, Boskovica, Pjanovica, Drulica, Zigica, Jankovica i Baste...vreme je da se obelodani ko je ukrao te pare i zasta su upotrebljene...

Sad su crvenoj zvezdi blokirani račune, to znači svaka uplata se vrača dužnicima. Tako se posluje u Srbiji također i u Hrvatskoj, znači da postoji zakon. Uredu je isto da prije nekog poslovanja tražiš zadužnicu, da se na neki način osiguraš. Samo što su cijelu stvar zasrali i pokazali da ne znaju poslovati. I sada privatizirati pa tražiti neko rješenje? Šta su oni mislili da će im Djeda Mraz vratiti dug, smješno.

Zurück
Oben