Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Das HAARP Projekt

• Ersteller Ersteller Methos
  • Erstellt am Erstellt am
Das Beben in Japan passierte um 14.46 Uhr Ortszeit.
NAch dem Standort von Harp umgerechnet ergibt dies 04:46

Nun guckt euch das Diagramm über die Haarp Aktivität an.

JapanHaarp.JPG

:weise:

du weiß schon das schwarze löcher sich wieder schließen mit einem Radio-/optische Teleskope kann man das schwarze loch nicht aufrecht halten es dient nur dem zweck von anormale komische aktivitäten af der welt zuermitteln.
daher kommt das haarp system zum einsatz damit man das schwarze loch aufrecht halten soll und gewüschte untersuchungen angestllen kann. hast dich nicht mal gefragt warum nordpol und südpol und jetz noch norwegen ? da sind die meisten schwarzeloch aktivitäten.

Das sind ja auch keine Sender, diese Schüsseln, sondern Empfänger, die ein schwaches Signal bündeln.

Ich glaube, du solltest dir erstmal im klaren sein, was ein schwarzes Loch ist.
Der Nord- und Südpol sind einfach normale magnetische Pole. Da ist nix spezielles dran.

HAARP ist wohl eher was für Störung, Zerstörung elektronischer Geräte. Das es nebenbei noch Effekte wie Polarlichter gibt finde ich jetzt nicht von nutzen, das macht die Sonne auch.

Ein Beispiel: Vor kurzem wurde gewarnt, dass der GPS-Empfang gestört werden kann, weil auf der Sonne irgendein Ausbruch war, ist das gleiche Prinzip. ->Electromagnetic pulse

Das HAARP wird gerade in makedonischen Medien heiß diskutiert, ist das HAARP schuld für die hohen Temperaturen diesen Sommer?

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

ВИДЕО: ШТО Е ХААРП – АНТЕНИТЕ КОИ ЈА МЕНУВААТ КЛИМАТА, А НИКОЈ НЕ ЗНАЕ ДАЛИ И КОЛКУ СЕ ОПАСНИ

Овие антени ја менуваат хемиската структура на повеќеслојната атмосфера, односно можат да ја затоплуваат или пак ладат климата на одделен дел на планетата.

Програмот HAARP се состои од голем број на радиотрансмитери кои имаат огромна енергија. Се состои од преку 180 антени сместени на неколку хектари земја. Главниот HAARP антенски комплекс е сместен на Аљаска. Овие моќни трансмитери секојдневно во континуитет испраќаат преку 3,000,000 волти користејќи шест генератори со јачина од 3,6 илјади коњски сили. Тоа е 100 пати појако од антените кои што на пример ги користи Телевизиската станица Би-Би-Си.Биологот Дејан Маркуш е уверен дека ваквите неверојатни температури имаат врска со климатските промени во светот, а балканскиот пекол од 62 степен директно е поврзан со HAARP антенските системи кај Барајево.Веќе скоро десет години во САД каде што живеам и работам, се водат полемики околу климатските промени и ефекти за „стаклената градина“, а противниците на HAARP јасно предочија дека овој антенски систем прави голема штета на земјината јоносфера менувајќи ја климата и зголемувајќи ги енермно температурите. Самиот систем прави дупка во сферата која што не заштитува од сончевите честици, дозволувајќи истите да продрат до земјината кора.На оваа тема објавивме неколку текстови кои можете да ги видите на линковите подолу – сега го објавуваме и документарниот филм поврзан со Хаарп системот

Жешкото време е од тајно оружје на САД (HAARP)? – го пржи Балканот – измерени неверојатни 60 степени

Скандалозно: Штетнo или не – на 12 октомври се тестира HAARP – Србија не смее да ги тргне антените до 2050 година!!!

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Zurück
Oben