Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der Fitness/Kampfsport Thread

Wo gibts diese Stripes zu kaufen die man um die Stange wickelt beim Kreuzheben zum Beispiel?

Und noch ne Frage bei Klimmzügen soll man da in der Endposition die Are ganz ausgestreckt haben oder nur bis 90°?

295779_305790556101932_178016352212687_1418877_557315179_n.jpg

Poturak protiv Cro Cop-a na Koševu?

U kasnijem razgovoru za Red Carpet Nove TV , Filipović je otkrio i kako će spektakularni oproštaj od hrvatskih navijača imati 10. ožujka u zagrebačkoj Areni protiv jednog vrhunskog protivnika.
I dok se očekuje ime protivnika, sarajevski magazin Express piše kako će se Mirko 24. srpnja 2012. godine na Olimpijskom stadionu Koševu boriti s Dževadom Poturkom! Sam Poturak je izjavio kako je kontaktiran od Cro Copovog menadžera svi detaljii bi se trebali znati krajem prosinca.
"Istina je da smo na ideju došli prošlog tjedna kada me je kontaktirao Orsat Zovko, menadžer Mirka Filipovića i od tada smo stalno u kontaktu. Siguran sam da će ova vijest imati znatno veliki odjek ne samo u regiji, nego i u cijelom svijetu. Počeli smo polako planirati meč, koji bi se trebao održati 24. srpnja, naravno ako stadion bude slobodan", otkrio je Poturak.
Filipović je za gol.hr komentirao glasine:
- To mi je zaista prvi glas. Poturka osobno dobro poznajem i smatram da je odličan borac i jako dobar dečko, rekao je za GOL.hr Filipović dodavši:
- Ideja o spektaklu na Koševu pred 40.000 ljudi zvuči zaista sjajno i kada bi se tako nešto realiziralo siguran sam da bi to bilo fantastično. Nešto neponovljivo, priznao nam je Mirko.
Doznajemo kako bi veliku ulogu mogao imati i novac jer takav spektakl pred 40 tisuća ljudi na olimpijskom stadionu sigurno nije lako organizirati. Ni honorar za hrvatskog borca, koji je poslovna tajna, nije nevažan u cijeloj priči.
- Ako se ova ideja, o kojoj do danas nisam puno znao, realizira te ako organizator uspije zatvoriti financijsku konstrukciju ne bih imao ništa protiv da dođem u Sarajevo. Dakle, ako uspiju u tome slobodno mi se mogu javiti, dodao je 37-godišnji Filipović.

Sportin.ba | Vijesti | Poturak protiv Cro Cop-a na Ko

Hoffentlich kommt der Kampf zu stande :D

Zurück
Oben