Denis Stojnić vratio se iz Amerike: Borba najkasnije u aprilu
Naš borac čeka ime protivnika u UFC-u
Stojnić u muzeju Čikago bulsa
Denis Stojnić vratio se iz Amerike, gdje je s trenerom Korom Hemersom (Cor Hemmers) dogovarao detalje povratka u UFC. On se trenutno nalazi u Holandiji, gdje se u kampu "Golden Gloryja" priprema za nove izazove u profesionalnoj karijeri.
- Sigurno je da ću meč imati najkasnije u aprilu. Ostalo je još da potpišem ugovor i saznam ime protivnika. U opticaju je nekoliko vrhunskih i dokazanih boraca. Nikada se nisam bojao protivnika.
To sam dokazao kada sam ušao u kafez s Kejnom Velaskezom (Cain Velasquez), koji je u tom trnutku bio među tri najbolja borca na svijetu - kaže Stojnić, koji će danas proslaviti 32. rođendan.*
Naš najbolji MMA borac u Čikagu je bio u uglu kolege iz "Golden Gloryja" Džona Olafa (John Olav) i trenera Martijna de Jonga.
- Žao mi je što je Olaf izgubio od Majka Rusova (Mike Russow), a prestižna manifestacija organizirana je u dvorani u kojoj svoje utakmice igraju košarkaši Čikago bulsa - kaže Denis Stojnić, koji je posjetio muzej legendarnog košarkaškog NBA kluba.*
Denis stojnic ist wieder bei UFC spätestens im April dieses jahres steht er wieder im Käfig