J
Jovan
Guest
Musko se ne udaje, koliko znam. ^^
jbg sutra mozes se vencas za vesmasina, ondak nije bitno kad muskarac se uda
OK. Kod homo vjenjanja se moze i jedno i drugo reci. ^^
jbg sutra mozes se vencas za vesmasina, ondak nije bitno kad muskarac se uda
Udao se kad ode kod žene da živi ili kad je papučar
- - - Aktualisiert - - -
Hej crni molim te nemoj više srpski da pišeš, jednostavno ne znaš...
Jebo ti papucar mater
Udao se kad ode kod žene da živi ili kad je papučar
Batkovic ist nicht in bijeljina sondern bei bijeljina
- - - Aktualisiert - - -
Logor Silos (logor Silos u Tarčinu) je bio koncentracioni logor za Srbe kojim je upravljala muslimanska Armija BiH od 1992. do 1996. godine. Logor „Silos“ se nalazio u prijeratnom žitnom silosu u naselju Tarčin, opština Hadžići pored Sarajeva. Otvoren je 11. maja 1992, a zatvoren 27. januara 1996. godine, istog datuma kada i Aušvic odnosno dva mjeseca nakon parafiranja Dejtonskog mirovnog sporazuma. U logoru Silos je bilo zatočeno 600 srpskih civila, od čega su 24 umrla kao posljedica fizičkog zlostavljanja, prebijanja, tortura i mučenja glađu
------------
Silovanja Srpkinja za vrijeme rata u BiH, naročito na početku, po raznim zatvorima u Sarajevu su javna tajna pred kojom je ratna vlast u Sarajevu zatvarala oči - za te zločine niko nije odgovarao, nijedan sudski proces nije pokrenut, niko to više i ne pominje?!
Srna je imala uvid u iskaze deset silovanih Srpkinja u zatvorima u Sarajevu, što u zvaničnim što u privatnim, kao i iskaze osam žena koje su maltretirane u sarajevskim zatvorima, a koje svjedoče o silovanju, te 17 iskaza muškaraca, zatvorenih Srba, koji takođe svjedoče o silovanju Srpkinja, a tu je i krivična prijava za silovanje 12 Srpkinja u Hrasnici.
Hier du Spast, diese kacke gab es auf allen Seiten und ja ein Zusammenleben wird nur sehr schwer möglich sein.
Jbg miraz je miraz ...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen