Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der WM 2006 Thread

ScG-KraLj schrieb:
Tja WM und EM das sind Welten ,Griechenland hatte nicht so starke Gegner auserdem kommen jetzt noch Brasilien ,Mexiko ,Argentinien dazu und die 3 Mannschaften haben wohl das Potenzial ,aber als ausenseiter gehen nicht nur wir Serben sondern auch die Mexikaner hervor

Ja das stimmt schon hast recht. du hast meinen Traum zerstört :D :D :D :D :D
pozdrav Sumadinac

Habt ihr schon gehört,Jens Lehmann ist die nr.1 im deutschen Tor und wird bei der WM im Kasten stehen.

Hätte wohl kaum einer für möglich gehalten das Titan Oliver Kahn auf die Bank muss.

Montenegrin schrieb:
ich persönlich finde lehmann besser als kahn!!

aber eigentlich ist es mir SCHEISSEGAL wer für deutschland im kasten steht!! 8)

Ich finde ihn auch besser,ich hasse diese arogante Schwein Kahn.

Hab geträumt das ich ein Einzelticket SCG - Argentinien ergattert habe :( ,wird wohl nur ein Traum bleiben.

Hab geträumt das ich ein Einzelticket SCG - Argentinien ergattert habe :( ,wird wohl nur ein Traum bleiben.

Mal was über unseren Gegner...

Abondansieri: "Teško, teže..."

Argentina je jedan od kandidata za osvajanje titule svetskog prvka u fudbalu ovog leta. Da bi se plasirali u drugi krug 'Albiselestes' moraju da prođu takozvanu grupu smrti. Oni svakako žele i misle da mogu da postanu svetski prvaci treći put u istoriji.

Golman Roberto Abondansieri priznaje da Argentina ispred sebe ima ogromne prepreke.

"Ne zaboravite da smo na prethodnom Svetskom prvenstvu ispali još u prvom krugu. To je na nas ostavilo dubok trag. Zato moramo da radimo stvari postepeno i dobro razmislimo pre nego što uradimo bilo šta. Naravno, pokušaćemo da obezbedimo plasman u drugu fazu što pre."

Argentina prvu utakmicu igra 10. juna protiv Obale Slonovače. Utakmica se igra u Hamburgu. Obala Slonovače je viceprvak Afrike.

Šest dana kasnije igra se protiv Srbije i Crne Gore koja nije izgubila nijedan meč u grupi 7 Evropske zone kvalifikacija.

"Svi misle da su prva dva meča najlakša. Ali ja zaista ne mislim tako, mislim da su najtež i zatim protiv Holandije bi trebalo da definišemo poziciju u grupi."

Selektor Hose Nestor Pekerman je objavio imena 16 igrača koji će putovati na Svetsko prvenstvo. 15. maja on će dodati preostalih sedam imena. Izuzimajući Abondansieria svi ostali igrači igraju u Evropi.

"Hvala bogu te imamo tako dobar tim sa spretnim fudbalerima koji igraju u Evropi. To nam daje pravo na veliku nadu."

Argentina je bila prvak sveta 1986. kada ih je predvodio Maradona i 1978. kada je lider generacije bio Mario Kempes.

Abondansieri je ove sezone imao uspeha i na domaćem i na kontinentalnom planu.

"Ovo Svetsko prvenstvo dolazi u najboljem trenutku za mene. Standardan sam na golu reprezentacije, osvojio sam prvenstvo Argentine sa Bokom. To je san svakog fudbalera."

Sve ekipe u grupi 'C' na Svetskom prvenstvu su bile prve u svojim kvalifikacionim grupama.

Argentina je prva koja se kvalifikovala iz svoje zone kvalifikacija.

Prvi deo reprezentacije Argentine za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006.
golmani: Roberto Abondansieri (Boka juniors), Leonardo Franko (Atletiko Madrid, Španija)
odbrambeni igrači: Roberto Ajala (Valensia, Španija), Nikolas Burdiso (Inter Milan, Italija), Fabrisio Koloćini (Deportivo La Korunja, Španija), Leandro Kufre (AS Roma, Italija), Gabriel Hajnce (Mančester junajted, Engleska), Gabriel Milito (Real Saragosa, Španija), Huan Pablo Sorin (Viljareal,Španija)
vezni igrači: Esteban Kambijaso (Inter Milan, Italija), Luis Gonsales (Porto, Portugal), Roberto Abbondanzieri (Boca Juniors), Leonardo Franco (Atletico Madrid, Spain) Huan Roman Rikelme (Viljareal, Španija), Maksi Rodrigues (Atletiko Madrid, Španija), Lionel Skaloni (Vest Hem junajted, Engleska)
napadači: Ernan Krespo (Čelsi, Engleska), Lionel Mesi (Barselona)

http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id=197052&dd=08&mm=05&yyyy=2006

Šumadinac schrieb:
rake16 schrieb:
Argentinien ist für mich der heiseste Tipp

Für mich die heissesten Titelanwärter...

1.Brasilien
2.Argentinien
3.Holland/Frankreich(falls Zidane mit spielt)

Frankreich würde ich eher nicht sagen, in der Quali hatten sie sich ganz knapp qualifiziert und dabei hatten sie gar keine starken Gegner.
Schweiz, Irland, Israel sollte für de normalerweise kein Problem sein.

Zurück
Oben