Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Der "WM 2010-Quali" Thread

• Ersteller Ersteller Guest
  • Erstellt am Erstellt am
@Hrvati

ich hoff ihr putzt die engländer wieder weg das war ja ein spass letztes mal
icon10.gif

Ich weiss zwar nicht, warum England wieder als Gruppensieger hervorgehen sollte, aber du wirst deine Gründe haben.....und zu Serbien....und Level...alle Spiele von Djukic gingen verloren. In dieser Mannschaft stimmt es hinten und vorne nicht. Es wäre eine Überraschung ,wenn sie überhaupt ernsthaft um das Ticket mitspielen würden.....

Djukic wird sowieso in den nächsten Tagen seine Kündigung erhalten. Und Serbien abzuschreiben wäre fatal denn das Potenzial an Spielern ist auf jeden fall da eine Schlagkräftige Truppe zu formen, nur muss man den geeigneten Trainer finden. Am liebsten wäre mir Radomir Antic, ein Vollprofi und klasse Trainer !
Das die Quali zur WM kein Selbstläufer wird is jedem klar, dennoch stufe ich Serbiens chancen sich für die WM zu qualifizieren höher ein als die chancen Rumäniens.

türkei EM2008 is das beste beispiel wie sehr glück wichtig is und sie haben uns gleichzeitig gezeigt das man das glück auch in letzter sekunde auf seiner seite bekommen kann ;)

Nicht unbedingt, haben ein gutes Spiel gegen Deutschland gezeigt. Außerdem waren die vorherigen Gegner zu blöd den Sack vorher zuzumachen und am Ende wegen der eigenen Dummheit das tötliche Tor zu bekommen.

Meine Prognose für eure Gruppe ist 1. Rumänien und wenn Serbien endlich Siegerwillen zeigt (also die gegenteilige Einstellung vom Andorra Spiel) können sie villeicht gegen Frankreich ankommen und 2 werden.

Djukic wird sowieso in den nächsten Tagen seine Kündigung erhalten. Und Serbien abzuschreiben wäre fatal denn das Potenzial an Spielern ist auf jeden fall da eine Schlagkräftige Truppe zu formen, nur muss man den geeigneten Trainer finden. Am liebsten wäre mir Radomir Antic, ein Vollprofi und klasse Trainer !
Das die Quali zur WM kein Selbstläufer wird is jedem klar, dennoch stufe ich Serbiens chancen sich für die WM zu qualifizieren höher ein als die chancen Rumäniens.
nece brate djukic ce ostati ...
weil jetzt ihm zu kündigen würde verwirrung in das team bringen
naja aber wie wir spielen is schon mal gut erstes spiel
farör
dann frankreich
dann litauen
dann österreich

wenn wir gleich gegen ROM oder FRA gespielt hätten und verloren hätten würden wir (wie ich unser nationalteam kenne) keine hoffnungen mehr haben
das vermiss ich an unserem fußball
wenn wir 1:0 zurückliegen das wir nicht weiterkämpfen wollen

aber jetzt haben wir zum glück eh junge ehrgeizige spieler
vidic
sulejmani
ivanovic
krasic
rukavina
...

nece brate djukic ce ostati ...
weil jetzt ihm zu kündigen würde verwirrung in das team bringen
naja aber wie wir spielen is schon mal gut erstes spiel
farör
dann frankreich
dann litauen
dann österreich

wenn wir gleich gegen ROM oder FRA gespielt hätten und verloren hätten würden wir (wie ich unser nationalteam kenne) keine hoffnungen mehr haben
das vermiss ich an unserem fußball
wenn wir 1:0 zurückliegen das wir nicht weiterkämpfen wollen

aber jetzt haben wir zum glück eh junge ehrgeizige spieler
vidic
sulejmani
ivanovic
krasic
rukavina
...

Sad je Karadzic na celu nasega Saveza, i on je protivnik Djuke..Kako stvari stoje, mislim da ce Djuka morati otici. jbg, Djuka prica previse gluposti

[SIZE=-1]FUDBAL[/SIZE]
[SIZE=-1]17.07.2008[/SIZE]
Ko ne igra sad ne mora nikad
djuka2.jpg
Selektor Srbije Miroslav Đukić poručuje da neće računati na fudbalere koji ne budu hteli da nastupaju na Olimpijskim igrama u Pekingu

Vest nemačkih medija o odustajanju Gojka Kačara od učešća na Olimpijskim igrama u Pekingu zbog obaveza u berlinskoj Herti, selektora Miroslava Đukića nije dočekala nespremnog. Strateg “orlova” obećava da svako ko postavi lične ili klupske interese ispred reprezentativnih neće imati više mesta u nacionalnom timu Srbije.

Kako objašnjavate pisanje nemačkih medija da je Kačar doneo odluku da ne učestvuje na OI u Pekingu?
- Ako je Gojko zaista tako odlučio, nema nikakvih problema. Odlično! Samo neka zna da nikada više, ne samo on, nego i ostali igrači koji počnu da otkazuju reprezentaciji, neće zaigrati više ni za jednu drugu nacionalnu selekciju Srbije. Ne postoji način da nateramo igrače da poštuju dres Srbije, niti možemo da ih suspendujemo. Ono što možemo, jeste da ih više ne pozivamo. Ipak, za svaki slučaj, prvo ću da porazgovaram sa Gojkom kako bih iz prve ruke dobio informaciju - kaže selektor Đukić.

Da li će FSS da podrži vaš stav?
- Očekujem da Savez stane iza svog selektora. Moj stav mora da bude i njihov stav. Tako će biti dok sam ja selektor, ali i kad više ne budem na funkciji, jer samo na ovaj način možemo da stvorimo kult reprezentacije. Ne treba pozivati igrače koji nemaju poštovanje prema reprezentaciji i zemlji za koju se bore na terenu.

Šta mislite o poruci predsednika FSS Karadžića, koji je podržao želju Partizana da se njihovi igrači ne pozivaju za Peking?
- Nije Đukić rešio da ošteti Partizan, ali vidim da se od spiska igrača za Peking pravi cirkus. Ostaću uporan u nameri da povedem one za koje mislim da su najbolji, i pri tome ne obećavam da će ti fudbaleri sigurno igrati ako krenu u Peking.

Kako će Verder da spreči Duška Tošića da putuje na Olimpijadu?
- Iskren da budem, ne shvatam kako će oni da zabrane Tošiću odlazak u Kinu, kada FIFA propisuje da igraju svi koji su rođeni 1985. godine i mlađi. Mogu da se bave ucenama, da im prete da neće igrati u novoj sezoni, ali onda je to problem koji mora da reši FIFA.

SAMO STOJKOVIĆ SIGURAN

Kakva je situacija s Miralemom Sulejmanijem, koji je počeo da trenira posle operacije kolena?
- Pokušao sam juče da stupim u kontakt s Mikijem, ali nisam uspeo. Moja je želja da ga vidim u timu za Kinu, jer mislim da nam je potreban. Ako su procene takve da on nije sposoban da igra, to će morati da proceni naša lekarska komisija. Svi timovi pokušavaju da se pojave u Pekingu u najjačem sastavu, to želimo i mi.

Ko će od starijih igrača da učestvuje na OI?
- Kako stvari stoje, imaćemo na raspolaganju samo Vladimira Stojkovića. Klubovi nisu dopustili Nikoli Žigiću i Branislavu Ivanoviću da igraju, i tu smo nemoćni.

Autor:zive

Mene nezanima Olympijada, to nije ugledno i bitno takmicenje..meni je najbitnije da se Kvalifikujemo za SP 2010 !

zaboravio si od mladih igraca :

Kacar
Rajkovic
Kuzmanovic
Gulan
Babovic
F.Djordjevic
itd

nadam se da necu morati gledati nekog levog Pavleta Ninkova, levog Nemanju Rnica, i jednog totalno neiskusnog Z.Tosica koji nije u stanju stospostotne prilike da pretvori u gol. Takodje i Ranko Despotovic nije nista izgubio u Reprezentaciji

pozzz

Zuletzt bearbeitet:
najbolji trener za nas bi bio radomir antic on je stvarno dobar trener on je izvuko one godine barca iz krize stvarno je lik al steta sto niko nemisli na njega

Rumänien wird 1. Sie haben deutlich mehr Qualität als Serbien und auch als Frankreich.

Auf den 2 ten kommt es drauf an wie sich Frankreich präsentiert.

Dürfte das Klima in Südafrika für Afrikanische und Südamerikanische Spieler
nicht ziemlich zum vorteil werden.
Kann mir vorstellen das Europäer mit der Afrikanischen Hitze ziemliche Probleme bekommen könnten.:cool:

Zurück
Oben