Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Grauen Wölfe (Bozkurt)

Erbakan sagte zuletzt wer seine Stimme der AKP gibt kauf sich ein Ticket in die Hölle. Und Turgut Özals stärkster Mann der früher Islamist war und heute der Chef des Verfassungsschutzes Hasim Kilic greift heute auch scharf Erdolf an.

Natürlich ignorieren die AKP Spinner das einfach mal naja Hauptsache weiter brav Habertürk, A Haber und Ülke TV gucken.

@Balta
Gerade du brauchst nicht über "einseitige Berichterstattung" zu meckern.
Halk TV, CNN Türk, BBC Türk, Samanyolu lässt grüßen

ak partililere küfür etmeye birak, kul hakki yiyorsun
bu mudur (düsünce) özgürlük ve demokrasi anlayasin

@Balta
Gerade du brauchst nicht über "einseitige Berichterstattung" zu meckern.
Halk TV, CNN Türk, BBC Türk, Samanyolu lässt grüßen

ak partililere küfür etmeye birak, kul hakki yiyorsun
bu mudur (düsünce) özgürlük ve demokrasi anlayasin

lol kul hakki :D Erdogan yetim hakki yedi ve yiyor onun ve aveneleri elinde sonunda hesap verecek. Bu bakara iyi makara.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Buna DIKKAT edelim: Dürüst yanısıra anlayışlı ve iyi ahlâklı kimselere genelde bir şeyi bir defa söylemek yeterlidir! İstenileni yapmak için tekrar tekrar ikaz etmek zorunda kalınan insanlarda akıl, ahlâk yada kişilik yönünden eksiklik var demektir. Bir konuda anlayışsızlık göstermek art niyet belirtisidir.

Şimdi ben soruyorum size,bu sözde Kıbrıslının ve Taifesinin (Tahir vs) dürüst olup olmama konusu ile ilgili olarak düşünceleriniz nedir?

Ben şu şekilde düşünüyorum:

Vatan Satmak,Insanların Dini duygularını istismar etmek,ucuz şeylere alet etmek,Son Moda olmuş adeta,son Moda olmuş ki heryerde karşımıza çıkabiliyor! Sokaktaki Iti kandırmak kolaydır,kolaysa Bozkurtları kandırın!

:facepalm: werfen den Griechen vor soooo schlimme Nationalisten zu sein, aber selber genau so (sogar noch schlimmer) sein ... jemand muss die Logik verstehen!

:rolleyes:

Buna DIKKAT edelim: Dürüst yanısıra anlayışlı ve iyi ahlâklı kimselere genelde bir şeyi bir defa söylemek yeterlidir! İstenileni yapmak için tekrar tekrar ikaz etmek zorunda kalınan insanlarda akıl, ahlâk yada kişilik yönünden eksiklik var demektir. Bir konuda anlayışsızlık göstermek art niyet belirtisidir.

Şimdi ben soruyorum size,bu sözde Kıbrıslının ve Taifesinin (Tahir vs) dürüst olup olmama konusu ile ilgili olarak düşünceleriniz nedir?

Ben şu şekilde düşünüyorum:

Vatan Satmak,Insanların Dini duygularını istismar etmek,ucuz şeylere alet etmek,Son Moda olmuş adeta,son Moda olmuş ki heryerde karşımıza çıkabiliyor! Sokaktaki Iti kandırmak kolaydır,kolaysa Bozkurtları kandırın!

adam ol, efendi ol, dürüst ol

Zurück
Oben