Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Wahrheit über die Schlacht auf dem Amselfeld....take 199594

qa je ka fol ?

vor 100 Jahren lebte mein Ur-Großvater sogar in Südserbien ..

realitet po flas burri fort, im 16. Jahrhundert gab es 6000 Albaner im KS, 4000 davon waren von der Region Drenica.Drenicak ka mas shumti n'kosov, n'pej,n'prishtin,n'klin,n'mitrovic,n'malishev, neper qito qytete ka shum drenicak, veq drenica i ka gati 250'000 banor, tash parameno krejt drenicakt e qito qyteteu, e kta tjert shqiptart krejt jan t'dalun dikun, pershembull, njani osht i gjilanit e osht i dalun n'viti a ku pe di un, n'drenic s'ka qasi rastesh burri fort.

O ti Burri i fort. :smoker:

Allahile sa vjet i ki?
Un skam asgje kunder Drenicak.
Po qka je ka fol ti ,kjo esht 100 perqind gabim!

Kush mutin t'ka mesu kete mut?

qka mir a jo?

sikur edhe drenicak ka pas edhe tjer shqiptar.

edhe ulpiana (qyteti ma i vjeter i dardanis) nuk esht kan ndrenic po ngat tprishtines. vllai jem.

qka mir a jo?

sikur edhe drenicak ka pas edhe tjer shqiptar.

edhe ulpiana (qyteti ma i vjeter i dardanis) nuk esht kan ndrenic po ngat tprishtines. vllai jem.

a din qi do katune t'lipjanit jan drenic a e din qita?, edhe n'koh t'ilirve drenica u thirr Koritnik,edhe un po flas per shqiptar e jo per ilirt, prej shqiptarve t'kosoves drenicakt jan kan ma t'vjetrit, bleje libren e betejes t'kosoves ose bleje libren e historis t'kosoves atu krejt senet shkrujn qa u kan edhe qa nuk u kan burri fort.

ey tlutna mos mu shit ktu trim a.

ilirt jan kan shqiptar. perveq qe e kan pas emrin ilir e jo shqiptar.

un vet stergjyshat t'lipjanit i kam pas e ti po don me m'kallxu qe lipjani esht kan drenic. masi esht lipjani drenic edhe prishtina duhet me kan drenic.

ey tlutna mos mu shit ktu trim a.

ilirt jan kan shqiptar. perveq qe e kan pas emrin ilir e jo shqiptar.

un vet stergjyshat t'lipjanit i kam pas e ti po don me m'kallxu qe lipjani esht kan drenic. masi esht lipjani drenic edhe prishtina duhet me kan drenic.

o burr ti s'po lexojshe mir DO KATUNE T'LIPJANIT JAN DRENIC e jo krejt lipjani, lexo ma mir edhe s'jam tu u shit trim, s'kam une nevoj me kallxu trimnin n'internet a u bo?, mos t'bahum budall e mu shty si idiota,lexo ma mir edhe na del ma mir kjo bised.

po edhe katunde t'lipjanit nuk jan as nuk jan kan drenic o ti. un i gadimes jam. n'komun t'lipjanit.

po kallxo sa vjet i ki.

jo po po du met than un jam i lipjanit edhe e di si qytetar i lipjanit a jan kan katunde t'lipjanit drenic a jo. po edhe me kan , ata nuk jan automatikisht drenicak.

kosovo shum e shum her esht kan serbi a po turqi po poplli nuk jan kan sllav a po turq.

Zurück
Oben