Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Die Wahrheit über die Schlacht auf dem Amselfeld....take 199594

jo po po du met than un jam i lipjanit edhe e di si qytetar i lipjanit a jan kan katunde t'lipjanit drenic a jo. po edhe me kan , ata nuk jan automatikisht drenicak.

kosovo shum e shum her esht kan serbi a po turqi po poplli nuk jan kan sllav a po turq.

po qashtu osht mir e ki,po jan ata drenicak se normalisht qatu osht kufini i drenices, regjionalisht qata jan drenicak a me kqyr me komun jan lipjanes, ama regjionalisht qajo pjes jan kan drenicak, tash mi vet ni shqiptar qata t'lipjanit qatina katunit ai thot "un jam i lipjanit" se esht i komunes t'lipjanit,ama me vet tani ma fell ai ni here thot "un jam drenicak i lipjanit". a po kupto?..

nuk jan ardh prej shqipnis! prizreni esht ni qytet shum i vjeter edhe esht ndertu shum moti. ma shum se 1000 vjet. e masi veq drenicak jan kan nkosov qka jan shqiptaret t'nishit?

nuk jan ardh prej shqipnis! prizreni esht ni qytet shum i vjeter edhe esht ndertu shum moti. ma shum se 1000 vjet. e masi veq drenicak jan kan nkosov qka jan shqiptaret t'nishit?

po s'do me than qi o qytet i vjeter edhe qi jan tani njerzt t'vjeter, po ku pe din ti qi nuk jan t'shqipnis?,ka plot qi e kan prejardhjen t'shqipnis,edhe nuk e di une t'kahit jan ata se nuk e kum msu historin e nishit veq t'kosoves edhe t'drenices, ma shum nuk um intereson, n'kofsh qaq shqiptar edhe qi e ki msu nashti, hallall t'koft pra.

realitet po flas burri fort, im 16. Jahrhundert gab es 6000 Albaner im KS, 4000 davon waren von der Region Drenica.Drenicak ka mas shumti n'kosov, n'pej,n'prishtin,n'klin,n'mitrovic,n'malishev, neper qito qytete ka shum drenicak, veq drenica i ka gati 250'000 banor, tash parameno krejt drenicakt e qito qyteteu, e kta tjert shqiptart krejt jan t'dalun dikun, pershembull, njani osht i gjilanit e osht i dalun n'viti a ku pe di un, n'drenic s'ka qasi rastesh burri fort.

e une prej vushtrris qa jom ?

Zurück
Oben