Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren
  • Viel Erfolg, Glück, Frieden, Gesundheit und mögen Eure Träume in Erfüllung gehen
    Wünscht das BalkanForum-Team

Die Wlachen in Albanien

SERBE schrieb:
Secondos schrieb:
kakav si ti srbin da se koprcas sa vlasima - ima i oko jagodine i svilajnca mnogo vlaha a ni jedan srbin nezna taj vlaski!! pazi da te ne zavraci, mnogo su opasni.

:lol: :lol: :lol:

Hab ich mir auch gedacht brate. Naja,aber sie heißt Stankovic ej,das ist bestimmt keine Vlachin auch wenn viele vlachische Namen serbisiert wurden.Aber Stankovic ist kein serbisierter Name.

ps: kako mislis da su opasni? :D

dali je za tebe pavlovic ili vujovic vlasko prezime??? mani se njih, mnogo su sareni. :wink:

Secondos schrieb:
SERBE schrieb:
Secondos schrieb:
kakav si ti srbin da se koprcas sa vlasima - ima i oko jagodine i svilajnca mnogo vlaha a ni jedan srbin nezna taj vlaski!! pazi da te ne zavraci, mnogo su opasni.

Hab ich mir auch gedacht brate. Naja,aber sie heißt Stankovic ej,das ist bestimmt keine Vlachin auch wenn viele vlachische Namen serbisiert wurden.Aber Stankovic ist kein serbisierter Name.

dali je za tebe pavlovic ili vujovic vlasko prezime??? mani se njih, mnogo su sareni. :wink:

Also meinst du haben die nicht nur hinter ihren vlachischen Namen ein vic gemacht sondern komplet serbische Namen angenommen? :D

ehehehe

hej rumuniiii :D Wenn sie mir sagt sie ist Serbin,wieso sollte sie sich schämen zu sagen sie ist Vlachin? :D

SERBE schrieb:
Secondos schrieb:
SERBE schrieb:
Secondos schrieb:

Also meinst du haben die nicht nur hinter ihren vlachischen Namen ein vic gemacht sondern komplet serbische Namen angenommen? :D

ehehehe

hej rumuniiii :D Wenn sie mir sagt sie ist Serbin,wieso sollte sie sich schämen zu sagen sie ist Vlachin? :D

iz kojeg razloga bi trebala ili htela da nauci vlaski??
a to sto su srbi ili kazu da su srbi - ko nebi voleo biti srbin??? znam ovde u mojoj okolini ima mnogo vlaha i teraju neki srpski patriotizam, ali to sve "medjusobno" - imaju vlaski klub muziku itd. i kad upadnes medju njima, kao da si dosao sa marsa. :lol: :lol:

Secondos schrieb:
SERBE schrieb:
Secondos schrieb:
SERBE schrieb:
Secondos schrieb:

ehehehe

iz kojeg razloga bi trebala ili htela da nauci vlaski??
a to sto su srbi ili kazu da su srbi - ko nebi voleo biti srbin??? znam ovde u mojoj okolini ima mnogo vlaha i teraju neki srpski patriotizam, ali to sve "medjusobno" - imaju vlaski klub muziku itd. i kad upadnes medju njima, kao da si dosao sa marsa. :lol: :lol:

naja,ist bei ihr aber nicht der Falls.ima srpsku slavu,sve i pricaju isto srpski kuci. ne znam odkud joj to,ona je do 8 razreda zivela dole u negotinu.dal je imala vlaske drugare kein Plan.Sie ist jung und junge Leute lernen schnell eine Sprache wenn sie wollen.Sie sagt sie kann es fast so gut wie serbisch. :D:D:D

cekaj dok pocnem da baratam rumunski,samo svicka. :lol:

hehhee a zasto da ne slave slavu i oni su srpske pravoslavne vere. ako je tamna i voli sarene boje odna je 100% vlajna - plus to, ne verujem da je moguce sa drugarima se nauciti jezik kao materni. :wink:

Secondos schrieb:
hehhee a zasto da ne slave slavu i oni su srpske pravoslavne vere. ako je tamna i voli sarene boje odna je 100% vlajna - plus to, ne verujem da je moguce sa drugarima se nauciti jezik kao materni. :wink:

pa ja znam srbe sa kosova koji su isto naucili da pricaju siptarski.to sve zavisi,ako zivis negde de ima 70-90% drugi onda lakse naucis taj jezik.
ali videcu naj kasnije kad odem letos kod nje u Negotin. :lol: :lol: :lol:

SERBE schrieb:
Secondos schrieb:

pa ja znam srbe sa kosova koji su isto naucili da pricaju siptarski.to sve zavisi,ako zivis negde de ima 70-90% drugi onda lakse naucis taj jezik.

ne shvacaj me ozbiljno, neka bude sta hoce, briga me - samo sam hteo da vidim kako reagujes. :lol: :wink:

ps. meni je cura hrvatica pa sta!

Secondos schrieb:
SERBE schrieb:
Secondos schrieb:

ne shvacaj me ozbiljno, neka bude sta hoce, briga me - samo sam hteo da vidim kako reagujes. :lol: :wink:

ps. meni je cura hrvatica pa sta!

ach du scheisse,sopas hrvaticu. naja,vidi da ti srpkinja bude zena.

Zurück
Oben