Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Ekrem Jevric - Farma

YouTube - Ekrem Jevric Vukovi su preko Drine

[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[smilie=to funny.gi:[/quote]

ovome sam se smijala danima. koja je to junacina od coveka, ucestvuje u farmi, u SRBIJI!!!! Treba za to imati damu...a i ovaj drugi je dobar, sta kaze? nemoj to, nemoj to...ne valja :D

3849315185013998.jpg

:toothy10:

Ekrem Jevrić: Zar smo mi na televiziji?

Nakon više mjeseci boravka na najpoznatijem srpskom imanju, Ekrem Jevrić je otkrio fascinantnu činjenicu: "Farma" se vrti na televiziji!

Očito mu cijelo vrijeme baš i nije najjasniji koncept cijele emisije, a nitko mu izgleda nije ni objasnio kako stvari stoje s kamerama pa je pala još jedna legendarna izjava Ekrema uz onu: "Imam osjećaj da nas ovdje cijelo vrijeme netko snima".
Tako je u razgovoru s jednim farmerom komentirao povratak Katarine na "Farmu" gdje je otkrio šokantnu činjenicu.
"Ona sada sve zna o nama, ali ne smije pričati", rekao je farmer.
"Kako zna, odakle, gdje je to pratila, security kamera?", zbunio se Ekrem pa mu je objašnjen koncept showa i informacija da je televizija ipak glavni izvor vanjskom svijetu.
Pjevač tako u Farmi za razliku od ostalih ipak najviše zabavlja svojim izjavama i iznenadnim otkrićima čime zapravo pruža odličnu zabavu koja ne proizlazi nužno iz svađa i seksa.
Inače, još jedna novost dolazi sa srpskog imanja. Čini se da su zbog nemara pocrkali pilići zbog čega je cijela produkcija i organizacija showa na zubu udrugama za zaštitu životinja.

LJILJAN.BA

Zurück
Oben