Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

England will Revanche gegen Kroatien

Šaban;1293463 schrieb:
ok verdient verloren und revanche geglückt, zum glück hat weissrussland gegen ukraine remis gemacht
Und das hat man schon in den ersten 5 min gesehen. Absolut verdient. Ohne Runje hätten wa bestimmt 10-1 verloren. Aber so, das Resultat ist viel zu milde.

Svaka cast Englezima, oni su se juce igrali sa vama kako su god zeleli.Dakle, nije samo da su se igrali nego su vas razbili posteno...i nemam sta da krijem, drago mi je da ste popusili.....jer ovo kurcenje raznih retarda poput kobre i slavonca preslo je svaku granicu.....;)

Dragi moj Slobodane, zaboravio si mene, jer ja sam ovdje najveci Ustasa :rolleyes:
Ne, zezam se...tvoj komentar potvrdjava vasu mrznju prema nama, i meni je osobito drago sto smo vam trn u oku...to je kao priznanje za nas (mene).
Jer ako ti je drago sto smo popusili znaci da nasa hrvatska reprezentacija budi emocije u tebi....znaci pratis nas.....hvala ;)
samo nastavi!

Aber jeden Artikel der die Serben als böse darstellt den glaubt man:app:

Was hat das mit dem Thema zu tun???? :idea1:
Bekommst du wie Venom1 zuhause auch zu wenig Aufmerksamkeit???:(

Dragi moj Slobodane, zaboravio si mene, jer ja sam ovdje najveci Ustasa :rolleyes:
Ne, zezam se...tvoj komentar potvrdjava vasu mrznju prema nama, i meni je osobito drago sto smo vam trn u oku...to je kao priznanje za nas (mene).
Jer ako ti je drago sto smo popusili znaci da nasa hrvatska reprezentacija budi emocije u tebi....znaci pratis nas.....hvala ;)
samo nastavi!

Vidi se ko kod koga budi emocije kad se procita tvoje retardirano lupanje..neka si ti ustasa, to samo potvrdjuje koliki si ti mentalni jadnik..Naravno da mi je drago, to mi je bila najsigurnija utakmica na kladji....:cool:

Vidi se ko kod koga budi emocije kad se procita tvoje retardirano lupanje..neka si ti ustasa, to samo potvrdjuje koliki si ti mentalni jadnik..Naravno da mi je drago, to mi je bila najsigurnija utakmica na kladji....:cool:

Hahahaha nisi ni skuzio da sam se zezao da sam Ustasa, joj mali :D
de lijeci se...... ;)
Hitno ti treba pomoc!

Ali ponavljam za tebe ako hoces:

HVALA STO PRATIS HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU!!! :cool:

Zurück
Oben