Hosgeldin Amasra özlemistim seniCandaroğlu;4333931 schrieb:Hayir kardesim, ben Bartinliyim.
Richtig.
Ich denke, dass die Nachricht frei erfunden ist.. Weder im Fernsehen noch in den Zeitungen wird dazu berichtet.
Sagol kardesim, hosbulduk Okul yüzünden firsat ve zaman bulamamistim.Hosgeldin Amasra özlemistim seni
Candaroğlu;4333938 schrieb:Sagol kardesim, hosbulduk Okul yüzünden firsat ve zaman bulamamistim.
Bende memnun oldum hemseri sayiliriz Evet parkin bir kismi bizim Ulus ilcesinde. Annemim köyüde küre daglari milli parki icinde yer aliyor. Senpazarina malesef gitmisligim yok ama Cide'yi ve Merkez'i iyi bilirimTanistigma memnun oldum. Ben kastamonu Senpazarindanim. Küre daglari. Simdi milli park oldu( Naturschutzgebiet)
Benim yakin bir arkadasim Cideli. Anadolu lisesi taraflarinda evleri var. Gideros'a getirmisti bizi kafa dinlemek icin ideal bir yer Kapisuyu köyündede akrabalarim var Kurucasile-Cide arasi.Bizim akrabalar cide de kaliyor. Ece mahlalesinden tut Lise okuluna kadar.
Daha fazla karistiriisak sonunda akraba cikacagiz
Candaroğlu;4333938 schrieb:Sagol kardesim, hosbulduk Okul yüzünden firsat ve zaman bulamamistim.
hosgeldin akgönüllü kardesim :*
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen