Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Erdogan hat wieder ein Auftritt geleistet.

• Ersteller Ersteller Yoschimitsu
  • Erstellt am Erstellt am
Kusura bakma ama AKP cilerin bu gözü kapali Erdogana tapmalari cildirtiyor beni ve cok nefret ettigim bir tutum. Herseyi iyi görüyorlar, hic kötü bir yani yokmus gibi. Diyecegim birsey de kalmadi zaten ciktim burdan.

Dur hemen darılma açık açık konuşalım. Sen benim gözümü açmaya uğraş, bende senin.

her gün bes kere ezan sesi duyuyorsan bu Atatürk sayesinde
onun icin atatürk özel bir insan

Das ist Doppelmoral. HER TÜRK ASKERI CANINI VERMESEYDI, BU GÜN EZAN SESI DUYULURMUYDU ? HAYIR HAYIR HAYIR !!!

Türkler öylede böylede bütün dis gücleri siktir edecekdi,yani adami allah yapmayin tövbe tövbe...

her gün bes kere ezan sesi duyuyorsan bu Atatürk sayesinde
onun icin atatürk özel bir insan

Allahin sayesinde arkadasim Allahin önce bunu bi ögrenmek lazim.Mustafa Kemalin ne kadar faydasi oldunu ben biliyorum ama o Mehmetcikler olmasaydi Mustafa Kemalda birsey yapamazdi! Almanlar bize hem komutanlarlan ve silahlarlan destek olmasaydi Mustafa Kemalda birsey yapamazdi.Onca Generallerimizi Almanlar egitti ve yani ara ara bitmez.Ama bunlar faso fiso bizi Kurtaran Allah ve Ölüme seve seve kosan Mehmetciklerimizdi!

Evet cok sükür Ezan günde 5 keren okunuyor Vatanimizda ama sapka kanununu ve ondan dolayi onca ölümleri hatirlatirim sana.

Ben kendi verziyonumu size biraz anlatayım.

Gençken bende milliyetciğdim, hemde aşırı. Örnek vereyim, mesela ben, biz Türklerin almanların yahudilere ne yaptığsa, aynısınıda kürtlere yapmamızı düşünürdüm. Cidden vallaha şaka değil. Ya bu işte böyle bir harita çizeceksin, yada başka çare yok diye.

Ama gelinen durum şu, böyle birşey tabiiki yapamayız, bir gençlik cahillik hayali diyeyim.

Eğe ne yapcağız ozaman? Milliyetci kardeşlerim hep büyük büyük konuşuyorlar. Bunlara vatan, toprak vermeyiz diye milleti kandırıyorlar. Böyle bu işin bir sona varacağı yok. 30 yıldır iç savaş Türkıye de yürüyor.
Sizin tutumunuzla dahada 30 yıl sürer, dahada insanlar ölür.

Akp doğru iş yaptı, karşı taraf ama iyiliğe, kötülük etti. Şimdiki bu haklarını, bu hainler 5 yıl önce hayel edemezlerdi.

Zuletzt bearbeitet:
Da ich in der Türkei lebe..
Ekonomik alandaki ilerlemeyi iç politika alanında görmek istiyoruz.
İnsanlar fikirlerini söylemekten çekiniyor. Bazen dağdaki hainlere gösterdikleri esnekliği, emeği için gösteri yapan namuslu işçiden esirgiyorlar.
Yine iktidar partisi seçimi göğüsleyecektir, bundan kimsenin şüphesi yokki.
Muhalefet olmasa, mağdur olan vatandaşın sesini dile getirecek mercii kalmayacak, muhalefet partilerinin bir iddiası yok.
Ekonomik veriler bu kadar iyi iken, sosyal hukuk devleti olma yolunda ilerlememiz gerekirken, neden tersi oluyor?
İçerde huzur istiyoruz, hala açlıktan ölen insanlar var, çocuk işçiler var, zoraki çocuk evlilikleri var, mağdur olan insana eziyet var. Sizin yaşadığınız ülkelerde, sokaktaki almanların düşmanlığına rağmen, hukuki yollarla haklarınızı arayabiliyorsunuz, biz ise burda zaten düzgün olmayun hukukun, adalet sisteminin iyice kısıtlanması tedirgenliğini yaşıyoruz, bütün göstergeler olumsuz yönde.
Yaşadığınz ülkelerdeki eğitim sisteminden sonuna kadar yararlanın,iyi üniversitelerde okuyun, yıldırmasınlar sizi, kamplaşmayın, birbirinize saygılı olun. İlerki zamanda, yaşadığınız ülkelerde iyi pozisyonlarda olmanızdan bizde yararlanacağız.
35 yaşındayım, bir çocuğum var, bayanım, benimle küfürlü konuşursanız üzülürüm.))

Erdogan ::roll:

Er kann mit seinen Worten gut umgehen. Er hat die Türkei aus einer Wirtschaftskrise rausgeholt und hat nen Wirtschaftsaufschwung gebracht von dem nach andere fast träumen.

Er und sein kleiner golum Davodoglu :lol: wollen ein neues osmanisches reich und träumen eine Weltmacht zu werden.

Er bezeichnet Journalisten als Terroristen usw ...

Naja noch ist er der absolute herscher(Diktator) in der Türkei.

Ahja und Atatürks Politik "Frieden zu Hause, Frieden in der Welt" aufgegeben und führt eine gefährliche imperialistische Politik gegen alle Nachbarn :)

Er kann mit seinen Worten gut umgehen. Er hat die Türkei aus einer Wirtschaftskrise rausgeholt und hat nen Wirtschaftsaufschwung gebracht von dem nach andere fast träumen.

Er und sein kleiner golum Davodoglu :lol: wollen ein neues osmanisches reich und träumen eine Weltmacht zu werden.

Ahja und Atatürks Politik "Frieden zu Hause, Frieden in der Welt" aufgegeben und führt eine gefährliche imperialistische Politik gegen alle Nachbarn :)

Erstmal : 1. Es heißt Davutoglu,du Gayrieche.
2. Wo ist Erdogan ein Diktator?
3. Warum führt man einen gefährlichen und imperialistischen Politik gegen die,sogar alle Nachbarn?

Was für geheime imperialistische Traeume haben denn die beiden Herren?
Klaer uns mal auf bitte.:haha:

Zurück
Oben