Balta
Journalist
:hihi:
muharem ince gibi adamlar varken bunlar bu davaroyu parti-baskani yapiyorlar..bu herifle chp hep muhalefet kalacak
:hihi:
muharem ince gibi adamlar varken bunlar bu davaroyu parti-baskani yapiyorlar..bu herifle chp hep muhalefet kalacak
That Bilgin Ciftci faces jail time for comparing Erdogan to Gollum/Smeagol, regardless of wether he's good or bad, is horrifying.
— Elijah Wood (@elijahwood) December 3, 2015
Kendileri göt veriyorlar Erdoya bide baskalarinda kusur bulmaya calisiyorlar
Ne dönek ne pust ne serefsiz varsa zaten bu mhpcilere toplaniyor. Kimliksiz cakalar
MHP kadar yarak girsin götüne...
:hihi:Lan siktir git zaten her tarafdan yiyorsun. birde ben vurmiyim, yazikdir senin gibi ite.
Hmm Enterasan bir Düşünce.
Bilmediğim için soruyorum, şu " yeme" meselesi ile ilgili olarak bazi soru işaretleri var aklımda.
Her Taraftan "yemek" nasıl bir duygudur?
Senin Uzmanlık alanına girdiği için soruyorum.
Birden fazla özelliği bir vücutta barındırıyormuşsun.
Hem "Alip hemde Verme" kabiliyetine sahip olduğunu söyleyenler var.
Anlat bakalım, alıp vermenin püf noktaları nedir ne değildir birinci Kaynaktan öğrenelim.
:hihi:Lan siktir git zaten her tarafdan yiyorsun. birde ben vurmiyim, yazikdir senin gibi ite.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen