T
The Rock
Guest
ja aber was sagt er denn wo will er spielen?
Weiß ich nicht, ist mir auch relativ egal. ^^
ja aber was sagt er denn wo will er spielen?
cujem da je i jevric od argentinaca primijo 600 000, za svaki po 100 000...@Velez
Nemas Pojma care svako je rekao da je Zvjezda bila cak duplo puta bolja ako ne tro duplo de molim te prestani da seres o bajernu.Alo bre ko je poklonio bajernu pobjedu ??? je li keper nas koji je primio 100.000 evra sedmicu dana prije sa konta bajerna ...oh oh sumljivo..
mozda ce igrati el maestro i perez za vas.1.jevric je lesina jedna iz crne gore nece niakda igrati vise za srbiju..
2.sta imamo opet s argentinom samo sto su nas narokali.A sto su nas narokali zato sto se cjela ekipa tukla dan prije, velika mrznja bila u tim i svako protiv svakog znas i sam.
nekazem ja da nemate, ali momentalno nemate veceg od njega.Krkic je izdajnik peder homoseksualac picka majmun teski ko ga jebe mater mu jebem i izleda ko onaj spanjolski cigan .....
a za drugo barem imamo mi par talenata na ovom svjetu
pa taj nikon jevtic je promjenijo svoje ime u el maestro.ima onaj Nikon Jeftic oder wie der heisst...
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen