Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Europacups 2007/2008

• Ersteller Ersteller The Rock
  • Erstellt am Erstellt am
@Velez

Nemas Pojma care svako je rekao da je Zvjezda bila cak duplo puta bolja ako ne tro duplo de molim te prestani da seres o bajernu.Alo bre ko je poklonio bajernu pobjedu ??? je li keper nas koji je primio 100.000 evra sedmicu dana prije sa konta bajerna ...oh oh sumljivo..

@Velez

Nemas Pojma care svako je rekao da je Zvjezda bila cak duplo puta bolja ako ne tro duplo de molim te prestani da seres o bajernu.Alo bre ko je poklonio bajernu pobjedu ??? je li keper nas koji je primio 100.000 evra sedmicu dana prije sa konta bajerna ...oh oh sumljivo..
cujem da je i jevric od argentinaca primijo 600 000, za svaki po 100 000...

1.jevric je lesina jedna iz crne gore nece niakda igrati vise za srbiju..

2.sta imamo opet s argentinom samo sto su nas narokali.A sto su nas narokali zato sto se cjela ekipa tukla dan prije, velika mrznja bila u tim i svako protiv svakog znas i sam.

1.jevric je lesina jedna iz crne gore nece niakda igrati vise za srbiju..

2.sta imamo opet s argentinom samo sto su nas narokali.A sto su nas narokali zato sto se cjela ekipa tukla dan prije, velika mrznja bila u tim i svako protiv svakog znas i sam.
mozda ce igrati el maestro i perez za vas.
pitam se zasto se ta dva momka srame svog srbskog imena???
pa sramota je da nece da nosi na dresu krkic nego bojan.

Krkic je izdajnik peder homoseksualac picka majmun teski ko ga jebe mater mu jebem i izleda ko onaj spanjolski cigan .....

a za drugo barem imamo mi par talenata na ovom svjetu ;)

Krkic je izdajnik peder homoseksualac picka majmun teski ko ga jebe mater mu jebem i izleda ko onaj spanjolski cigan .....

a za drugo barem imamo mi par talenata na ovom svjetu ;)
nekazem ja da nemate, ali momentalno nemate veceg od njega.
taj peder kako ga ti nazivas, mora da si ga probo:toothy2: je za sigurno vas najveci talent.

ima onaj Nikon Jeftic oder wie der heisst...
pa taj nikon jevtic je promjenijo svoje ime u el maestro.

a kazu da nije toliki talenat koliko se prica. to mi je reklo par srba.

znam da ce sada neki srbi ovda stavljati njegove youtube video. ali ako od malog nesto bude taj igra za engleze...

Zurück
Oben