Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Fenerbahce Istanbul vs Lazio Rom

Gratulation an an fener, hättr ich ned gedacht...

gala ist mir symphatischer. Aber mags euch trotzdem gönnen..

Also hätte deiner Meinung Fenerbahce Real Madrid aus dem Rennen geworfen was Galatasaray nicht geschafft hat?
Ist deiner Meinung nach Lazio Rom genauso stark wie Real Madrid?

Yenilmemis takim yoktur, Fenerbahce ile karsilasmamis takim vardir.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Fenerbahce sen cok yasaaa Canim feda olsun saaanaaaa!!! Haaaaa haaaa iste böyle gidilir yari finaleee darisi gidemeyenlerin basina :P hahaha

Kıvanç;3665308 schrieb:
Profil resmine utanmadan TS formalı bir renkdaşımızı koyuyor bir de.

Kendisi bir hanim efendi oldugu icin ve yari Trabzonlu olup bizim yasadigimiz duygulari yasayamadigi icin cahiliyetine bagliyorum renktas.

Kıvanç;3665294 schrieb:
Senin gibi Trabzonlu olmaz olsun. Senin yaptığın resmen ihanet.
ihanetmis :lol:
ben sizin gibi fanatik olmadigim icin avrupada oynayan her türk takimini (fb, gs, bjk veya herhangi bir anadolu takimi hic farketmez) desteklerim.
Bence asil ihaneti formasinda ayyildizli bayragi olan takimi degilde karsisindaki ingiliz, fransiz, italyan vs takimi destekleyendir. buda benim düsüncem. sadece benim degil tanidigim herkes böyle düsünüyor. ister katilirsin, ister katilmazsin, ister beni ihanetle (:lol:) suclarsin hic umrumda degil, mooncum :^^:

Fb'nin basarilarinin devamini dilerim. Insallah bu kupayi alan ikinci türk takimi olur ama buraya kadar gelmeside büyük basari. hayirlisi olsun.

Yari Trabzonlu zaten! Belkide Rizeli ?
beni baskasiyla karistiriyorsun herhalde.

Zurück
Oben