Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Fenerbahce Istanbul vs Lazio Rom

ihanetmis :lol:
ben sizin gibi fanatik olmadigim icin avrupada oynayan her türk takimini (fb, gs, bjk veya herhangi bir anadolu takimi hic farketmez) desteklerim.
Bence asil ihaneti formasinda ayyildizli bayragi olan takimi degilde karsisindaki ingiliz, fransiz, italyan vs takimi destekleyendir. buda benim düsüncem. sadece benim degil tanidigim herkes böyle düsünüyor. ister katilirsin, ister katilmazsin, ister beni ihanetle (:lol:) suclarsin hic umrumda degil, mooncum :^^:

Fb'nin basarilarinin devamini dilerim. Insallah bu kupayi alan ikinci türk takimi olur ama buraya kadar gelmeside büyük basari. hayirlisi olsun.

beni baskasiyla karistiriyorsun herhalde.

Bence AHLAKA bakmak daha dogru olur ama dedigin gibi herkes baska düsünceye sahip.Fakat benden bir nasihat! Ayyildiz diye duygulanip senin kanini emen sahislara/takimlara/devleti idare edenlere sakin kanma!

Saygilar

Size her yer tava! Ekmek hırsızı pontuslar.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Size her yer tava! Ekmek hırsızı pontuslar.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Sen bizi karistirdin kardes o hirsizlar sizin bas taciniz! Allah belani versin Aziz!

Inanmayan Mahkeme kararlarina bakabilir uuuyyy unuttum hepsi komplo tabi.

Bi dogru düzgün objektif Fenerbahce taraftari vardi bu forumda onuda göremez oldum yazik!

TS61 haklıymışsın, bu Almila laf olsun torba dolsun diye taraftarlık yapıyormuş. Şike mevzusundan bihaber. Emeğimizi şerefsizce çalan, sabah akşam Trabzonlulara söven ve saat 12den sonra beyni duran Laz yakıştırması yapan bir taraftar kitlesi bulunan Fenev'i ancak cahiller tebrik eder. Zaten birinci takımı Galatasaray olandan ne beklenir ki? Benim zoruma giden bunun gibilerinden sebep bizim camiamız gülünç duruma düşüyor, GS'nin piyonu deniliyor.
Sadece bayrak ile olsaydı bu iş, ohoo.

Zurück
Oben