Pitam se dal su imali muda da budu ovakvi retardi i za vreme Tita.Odavno to nema vise veze sa fudbalom, a jos manje zdravim razumom. Ja se sjecam gostovanja Dynama Dresdena u Beogradu 1991. godine nesto prije rata, opsto ludilo vladalo na tribinama, bilo je i nereda prije i za vrijeme utakmice, ali ako uzmemo u obzir i tadasnjih 100'000 ljudi (koliko je tada Marakana primala) cinilo mi se, da je u ono vrijeme "lakse" bilo drzati tu masu pod kontrolom, nego ove huligane danas. Ti takozvani navijaci nisu uopste zainteresovani za ishod fudbalskog meca, vec ta prevlast oko koje se vode borbe znace i mnogo privilegija, sto novca od prodaje salova, dukseva, majica i kapa. Pa oni dobijaju pare za koreografije, gostovanja, menadzarisanje igracima, pare od prodaje droge na tribini i da ne nabrajam dalje. Kakva drzava, pa oni koji vladaju tim tribinama su usko povezani sa drzavnim instalacijama, normalni gradjani vise i ne idu na utakmice. Nemamo mi jos Thatcherku u Srbiji da se obracuna sa takvim sistemom, tako da me ovo sve i ne iznenadjuje.
Solche Vorfälle gab es in der BL/ 2. Liga auch, da muss eben die Polizei im Vorfeld und nach dem Spiel die Fans der Mannschaften trennen, das geht schon...ist ja eh die Ausnahme..ansonsten Kameras im Stadien und darum herum...Fanprojekte, wo man die gewaltbereiten Hools gezielt anspricht...wäre mal ein Anfang..
Pitam se dal su imali muda da budu ovakvi retardi i za vreme Tita.
To je ta fasisticka (cetnicko-ustaska) teorija zavere. To vam je jedna od zajednickih stvari koje imateJebo te Josif Weiss, zuti vrag iz Poljske.
Tarmi Rićmi;4880717 schrieb:die kroaten wollten nur ihren club anfeuern hehe.
glaubt ihr tudjman wäre heute stolz auf seinen club?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen