G
Gelöschtes Mitglied 13212
Guest
jo ishalla jo edhe un po them, amo shikoje at kuqken Angela Martini ato e myten zezakt:
ajo angjela qe na tregoj p**** para kamere a ?
ishalla shkon n'rrot somes
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
jo ishalla jo edhe un po them, amo shikoje at kuqken Angela Martini ato e myten zezakt:
ajo angjela qe na tregoj p**** para kamere a ?
ishalla shkon n'rrot somes![]()
qajo kuqka vet, edhe plus tha une kur nuk kam qen ma e kendaqne me burr, deri me kit gjupin tash qe po ma rras.. he nonen e kudres, morre mi thon ajo plehre vetes shqiptare, le qe qihet me tjer, po edhe ti ofendon krejt mashkullit shqiptar kuqka e pa lame..
qajo kuqka vet, edhe plus tha une kur nuk kam qen ma e kendaqne me burr, deri me kit gjupin tash qe po ma rras.. he nonen e kudres, morre mi thon ajo plehre vetes shqiptare, le qe qihet me tjer, po edhe ti ofendon krejt mashkullit shqiptar kuqka e pa lame..
turp per shqiptaret
edhe bleona qereti qasi kurve u bo shkerdhehet me zezak dhe e hedh posht kombin shqiptar para kamere
BET Awards 2011: Bleona Qereti - YouTube
turp per shqiptaret
edhe bleona qereti qasi kurve u bo shkerdhehet me zezak dhe e hedh posht kombin shqiptar para kamere
BET Awards 2011: Bleona Qereti - YouTube
Anxhela në lidhje me një “plak”
Bukuroshja shqiptare e cila po ndërton karrierë të modeles në Amerikë, Anxhela Martini, mund të ketë shije për (zh)veshje, por duket se nuk ka shije për meshkuj. Miss Universe Albania 2010, 26-vjeçare, e cila gjatë kësaj jave në New York do të prezantojë linjën e saj me bikini, “The Swim Week”, raportohet se është në lidhje me një biznesmen 55 vjeçar.
Sipas mediave shqiptare, të cilat bazohen në burimet e mediave amerikane, emri i biznesmenit me të cilin po takohet bukuroshja shqiptare, e rritur në Zvicër, quhet Russell Simons, i cili është edhe në listën e ftuarve në prezantimin e linjës së Anxhelas.
Bukuroshja edhe më herët kishte folur për Simons, për të cilin ka thënë se është një djalë të mrekullueshëm, personi më i këndshëm që kishte njohur ndonjëherë dhe se ata të dy ishin miq shumë të ngushtë.
Por, biznesmeni amerikan në mediat në internet është etiketuar si një “maniak” i të dashurave në moshe të re dhe yjeve të botës së modës.
![]()
sag ich doch::
![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen