Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Floriana Garo Miss World Albania 2012

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 13212
  • Erstellt am Erstellt am
ja, "berühmt" :lol:
Ich denke, sie ist vorwiegend in der "albanischen Szene" in der Schweiz bekannt und evtl noch irgendwelchen Klatschmagazin-Abonnenten. Ergo, sie verkauft sich da für nichts und wieder nichts, aber so ist das halt, wenn man nichts kann.

sie ist eher in den USA bekannt lebt und arbeitet auch dort

Ja pse Linda Martohet Në fshehtësi të plotë me Big D

U dobësua shumë, bëri linja se ksi, u fejua, bëri këngë në gjuhën angleze, hapi qendër dobësimi dhe tani i ngeli vetëm martesa. Linda Halimi mund të jetë shqiptarja e parë e cila do të bëhet nuse amerikane. Në fakt, këngëtarja e njohur i ka dhënë fund beqarisë vetëm pak ditë më parë, në një ceremoni shumë të fshehtë duke u kurorëzuar me Davon Edwards (Big D), të cilin në fillim e kishte vetëm menaxher e më pas të fejuar, edhe pse asnjëherë nuk u deklarua vetë, duke lënë që shtypi rozë të zbulojë gjithçka. Linda ka disa muaj që bashkëjeton në apartamentin e Big D në Prishtinë, ndërsa së bashku me të ëmën e saj menaxhojnë një qendër dobësimi, ku klientë janë edhe emra të njohur të skenës shqiptare. Për momentin ajo po qëndron me bashkëshortin e saj në Mal të Zi, prej ku më pas destinacion ka Kroacinë. Ndërsa pasi të përfundojë sezoni i verës do të udhëtojë drejt Shteteve të Bashkuara ku bashkëshorti i saj ka blerë një shtëpi, në të cilën do vendosin të jetojnë. Ndryshimi në look që këngëtarja ka bërë është për t’u çuditur, pasi herë bëhet brune e herë bionde e herë me flokë kaçurrel./Panorama

haj medet per neve shqiptart haj :):) qka osht ka bohet mor kshtu me kto femra shqiptare?

mh okay, sie hat also keinen ehrenvollen Albaner oder wenigstens einen rassisch überlegenen weißen geheiratet. Möge sie gesteinigt werden.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

edhe Kjo Rita Ora ika hyp dhiz bethprap ..

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Shka ja niset bre me fol per zuza tash ktu. Aji njeri po na kallxon se kush asht miss world albania 2012, e ju po keni ma merak me fol per karucat e zezakve, allah allah :facepalm:

Zurück
Oben