blacksea
Kuzeyin Uşağı
gercek yüzüm ortada. beni sevmedigin malum. Ama bu senin sorunun. Ben bu tür sohbete girmem artik.
Girmezsin tabi.
Cünkü ozaman gercek yüzün ortaya cikar.
gercek yüzüm ortada. beni sevmedigin malum. Ama bu senin sorunun. Ben bu tür sohbete girmem artik.
Girmezsin tabi.
Cünkü ozaman gercek yüzün ortaya cikar.
- - - Aktualisiert - - -
Anliyorum. Vah vah. Keske akili olsaydik. Bu adam sadece bizim iyligimizi istiyormus demek. zaten cok hümanist davranislarindan belli oluyordu.
neymis o gercek yüzüm?
Göstermistin bir kez unuttun mu?
Göstermistin bir kez unuttun mu?
Bakin arkadaslar,küfür etmiyelim nolur,Doc küfür konusunda cok marifetli dikkatini cekerim,kizdirma su oglani
Hee unutdum. Anlat, belki hatirlarim yine.
- - - Aktualisiert - - -
Ber her yönde marifetliyim. Ama size söz arkadaslar., artik küfür müfür yok.Tepem atarsa bile, size kiyamam lan.
Yeri geldimiydi ögle bir (h) kiyarsinki,ama napiyim sende bu vatanin evladisin.
Aman bosver cennet gibi bir ülkemiz var,insallah bir gün sende kiymetini anlarsin...
Bakin arkadaslar,küfür etmiyelim nolur,Doc küfür konusunda cok marifetli dikkatini cekerim,kizdirma su oglani
Bilmiyor mu sanki? Alevi olarak çok daha iyi yaşayacağı neresi var etrafta? Suriye demeyin n'olur!
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen