der skythe
Keyboard Turner
cok merakli degilim seninle kardas olmaya.
Iran´da yola gelecek.
Hani Komunisdin lan sen,simdide Obamalimi oldun,yakistiramadim sana güzel kardesim.
Doc sana bir soru,Tunceli olaylarini nasil cözmegi planliyorsun?
Iran´da yola gelecek.
La saka,hemen alinmayin.
Gecmiste takilmanin hic kimseye bir faydasi yok,bunu bizim Doc malesef anlamak istemiyor.
Sanki aci ceken bir tek o insanlardi,Doc benden sana tavsiye,tarihi iyice arastir...
Iran´da yola gelecek.
Hani Komunisdin lan sen,simdide Obamalimi oldun,yakistiramadim sana güzel kardesim.
Doc sana bir soru,Tunceli olaylarini nasil cözmegi planliyorsun?
Bu da senin doğal hakkın.Dersim olaylarini nasil cözülecek bana degil, yapanlara(savunanlara) sor. Beni unutulmamasini sagliyorum.
Dersim olaylarini nasil cözülecek bana degil, yapanlara(savunanlara) sor. Beni unutulmamasini sagliyorum.
Dersim olaylarini nasil cözülecek bana degil, yapanlara(savunanlara) sor. Beni unutulmamasini sagliyorum.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen