Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Francuska vs bosna&hercegovina 11.10.2011

was war denn an dem Spiel so skandalös gestern? Frankreich hatte doch viel mehr Chancen am Ende, das mit dem Elfmeter war schwierig zu sehen, ist zwar bitter, aber ändern kann man es nicht, im Endeffekt haben die Franzosen nur im ersten Spiel der Quali versagt. Und zu dem mit der Qualität, bei den Franzosen fehlten gut 5 oder 6 Spieler, die sonst sicher in der ersten Elf spielen

Referee sends France to Euro 2012! ::

Gledao sam upravo opsirne snimke jucerasnje utakmice, skidam vam kapu bosandjerosi - SVAKA CAST momcadi !

Vidio sam opsirnu reprizu vase repke, tj. ovo vase prvo poluvrijeme je bilo da ostanes bez teksta, barem ja. Ej, vi ste bivseg svijetskog prvaka na njegovom (u Parizu !!), domacem terenu "satrali". Samo mi je zao, sto niste vasu dominaciju pretvorili, tj. krunisali jos jednim golom, i drugo poluvrijeme bi bilo lakse (znam price sta bi bilo blabla). Kasnije se desilo ono sto su sigurno mnogi od vas predvidjeli, znaci da ce te u drugom poluvrijemenu fizicki pasti a francuzi ce ubacit sad u "petu brzinu". Tako se i nazalost desilo, steta.

Cak' bi rekao, da nije toliko drugo poluvrijeme bilo slabo, tj. nego su jednostavno francuzi odigrali utakmicu drcnije, znaci vise su trcali i zalagali se dati' koji gol, a vasi su se igraci kao sto sam rekao istrosili sa "totalnim" presingom u prvom poluvrijemenu.

Stvarno, uzivao sam u reprizi gledat ovaku SJAJNU ekipu, svaka cast, zasluzili ste da budete KONACNO na evropskom prvenstvu.

NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO !!!!

Zurück
Oben