Zanli
Gesperrt
Bu yazını Türkçe'ye çevir bakayım hele. Tartışmamızı bir de Y.'lere mi duyurmak istiyorsun? Hakikaten, sen Türk değilsin.
senin gibi gurbetciyim
Bu yazını Türkçe'ye çevir bakayım hele. Tartışmamızı bir de Y.'lere mi duyurmak istiyorsun? Hakikaten, sen Türk değilsin.
Bu devirde götverenler bir hayli çoğaldı. Seni başka bir götveren ile karıştırmış olabilir Welti arkadaşımız fakat sonuç olarak sen de aynı hizmeti ifa etmiyor musun? Saygılar.
türkce yazin, göt gibi gefurlar doldurma basladi thread´i
Acik konus ne demek istiyorsun göt gibi konusma tarzin var hicbirsey anlayamiyorum.Lan hiyar benim "nerde neye" hizmet etigimi nerden billiyorsun? Neye hizmet ediyormussum ben? Ich glaube wir haben es hier mit Arbeitslosen Wahrsagern und Hellsehern zu tuen Zanli
Hıyar seni. Türksen Türkçe yaz. Bak bizim bu "kavgamızı" komşu (batı) ülkeden üyeler de takip ediyor. Onlara açık verme. Eee, anlat bakalım. Nerelisin? Türkçe yaz ki çatlasınlar.
Hıyar seni. Türksen Türkçe yaz. Bak bizim bu "kavgamızı" komşu (batı) ülkeden üyeler de takip ediyor. Onlara açık verme. Eee, anlat bakalım. Nerelisin? Türkçe yaz ki çatlasınlar.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen