Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Gebürtiger Türke wird Coca-Cola Chef

Bu devirde götverenler bir hayli çoğaldı. Seni başka bir götveren ile karıştırmış olabilir Welti arkadaşımız fakat sonuç olarak sen de aynı hizmeti ifa etmiyor musun? Saygılar.

Acik konus ne demek istiyorsun göt gibi konusma tarzin var hicbirsey anlayamiyorum.Lan hiyar benim "nerde neye" hizmet etigimi nerden billiyorsun? Neye hizmet ediyormussum ben? Ich glaube wir haben es hier mit Arbeitslosen Wahrsagern und Hellsehern zu tuen Zanli :)

Niyet okumaya devam....

Acik konus ne demek istiyorsun göt gibi konusma tarzin var hicbirsey anlayamiyorum.Lan hiyar benim "nerde neye" hizmet etigimi nerden billiyorsun? Neye hizmet ediyormussum ben? Ich glaube wir haben es hier mit Arbeitslosen Wahrsagern und Hellsehern zu tuen Zanli :)

Hıyar seni. Türksen Türkçe yaz. Bak bizim bu "kavgamızı" komşu (batı) ülkeden üyeler de takip ediyor. Onlara açık verme. Eee, anlat bakalım. Nerelisin? Türkçe yaz ki çatlasınlar.

Zanli, sen her bir yerde Türkleri kötülüyorsun, bunu yapma, yapacaksanda türkce yap. sonra götleriyle gülüyorlar bize. ve devaminda istedigine inanabilirsin, ama bizim inancimiza karisma, küfür de etme.

Zurück
Oben