Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Gebürtiger Türke wird Coca-Cola Chef

1. Türkce yaz! Baska adamlar kavga ediyimizi anlamazin.

Pkk(DTP) yi TCBMM sokanda bunlardir zaten.Kendi Tarihlerini sorsan cevap veremezler ama Sanalda vs. Üllkücü gecinirler.Bunlarda cene var icraat yok ,siktir et ibneleri.

Bununla AKP´ye oy atan her insana küfür ediyorsun, yani yarim türk nüfusuna, sen basladin!

Ormandaki hayvan Türk olur ama yine de sen olamazsın.

Die Türken haben in der Geschichte immer wieder gezeigt das Blut mehr bindet als Glaube das sollte dir eigentlich klar sein nachdem die Araber deine " glaubensbrüder " unsere Soldaten mit den Briten zusammen verbrannt haben .

Bu götveren beni baska birisiyle mi karistirdi? Neden durduk yere hakaret ediyor cözemedim??

Bu devirde götverenler bir hayli çoğaldı. Seni başka bir götveren ile karıştırmış olabilir Welti arkadaşımız fakat sonuç olarak sen de aynı hizmeti ifa etmiyor musun? Saygılar.

1. Türkce yaz! Baska adamlar kavga ediyimizi anlamazin.

Bununla AKP´ye oy atan her insana küfür ediyorsun, yani yarim türk nüfusuna, sen basladin!

Alakasi yok,genis düsün ve tanimadigin insanlara iftira atma.Ben Parti ismi vermedim aslanim,sen neden veriyorsun?? Evet bazen yarim degil bütün nüfusa küfür edesim geliyor ama o ayri bir mesele ,saygisizlik yapma insanlara!

Die Türken haben in der Geschichte immer wieder gezeigt das Blut mehr bindet als Glaube das sollte dir eigentlich klar sein nachdem die Araber deine " glaubensbrüder " unsere Soldaten mit den Briten zusammen verbrannt haben .

Bu yazını Türkçe'ye çevir bakayım hele. Tartışmamızı bir de Y.'lere mi duyurmak istiyorsun? Hakikaten, sen Türk değilsin.

Zurück
Oben