Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Geil...............

• Ersteller Ersteller Gast829627
  • Erstellt am Erstellt am
Znaci ja i Gotovina smo najebali u srbiji :lol:

hm...koje veze Bosna ima sa Srbijom?? ;-)

Ovo zadnje... Zaustavili brata i mene... On se zove Ivan, ja Ivana... Hajd kod mene moze i nekako proci, ali Ivan, pa jos i prezime... :D

duhovito, jbte. (nix wie ungut :D) muss wohl am nachnamen liegen, geburtsort itd.
sonst find ich ja, kann man bis auf die alten traditionellen Vornamen...ned unterscheiden ob Dario, Marko oder Ivan Kroaten/ Serben sind...

hm...koje veze Bosna ima sa Srbijom?? ;-)

duhovito, jbte. (nix wie ungut :D) muss wohl am nachnamen liegen, geburtsort itd.
sonst find ich ja, kann man bis auf die alten traditionellen Vornamen...ned unterscheiden ob Dario, Marko oder Ivan Kroaten/ Serben sind...
A ja mislio on iz Srbije i samo zelio da se rastavi Republika Srpska od Bosne. Znaci on iz Bosne....Dobro znat to :-k

A i posto si pitala za hrvatska imena, nemoj zaboravit Jure i Stipe...:D

ja tu designaciju ne koristim, jer je ne priznajem. eto, sad znas.

i tko se jos tak' zove? :D

tumblr_lz1pxfelXt1qfjjak.gif

Pa zato i jesu namjerno pitali odakle smo... Roditelji su nam samo govorili da ne govorimo iz kojeg smo dijela Brckog. :D

Ti bona nabroji po moje familie... Marko, ime oca mog :lol:

Dario i Ivan su za mene Hrvati... Marko je opet druga prica... Ma to je i tako sve pomijesano.

Djeca koja su rodena od patriotskih roditelja :D Kao od mog bratica...Njegov sin se zove Jure...Ja se zovem Ante....A Stipe se svaki cetvrti peti kod nas tamo zove :lol:

a kak' se zove tvoje selo?

- - - Aktualisiert - - -

Djeca koja su rodena od patriotskih roditelja :D Kao od mog bratica...Njegov sin se zove Jure...Ja se zovem Ante....A Stipe se svaki cetvrti peti kod nas tamo zove :lol:

a kak' se zove tvoje selo?

Zurück
Oben